Візит Зеленського у Вашингтон - страшний сон Путіна

22 грудня 2022, 05:15
Судячи з хаотичної реакції російських пропагандистів росіяни не знали про візит Зеленського у Вашингтон.
Візит Зеленського у Вашингтон - страшний сон Путіна
Зеленський відвідав США / Колаж ОП, УНІАН

Збувся черговий кошмарний сон путіна - візит Зеленського у Вашингтон - це свідчення, що Україна стає не просто прозахідною, і навіть не просто антиросійською, а виразно проамериканською країною, - з відповідними наслідками – з перспективою розташування тут стратегічної логістики НАТО та масштабного інвестування у післявоєнну відбудову.

До речі, судячи з хаотичної реакції російських пропагандистів росіяни не знали про візит Зеленського у Вашингтон. Так само як прогледіли і його візит у Бахмут.

відео дня

Окремо скажу про результати візиту Зеленського у США, але зараз наголошу на найголовнішому.

Україна стає важливим фактором американської політики – як міжнародної так і внутрішньої. США роблять на Україну відверту і, головне, довготривалу ставку.

Дивлячись на пафос та масштаб візиту Зеленського розумієш, що у США не приховують, що успіх або неуспіх України та авторитет їхньої зовнішньої політики напряму пов’язані між собою. Для Вашингтону перемога України має стати таким собі анти-Афганістаном, який має показати, що США провадять ефективну і успішну політику, бо знають на кого робити ставки.

Так само Байден робить ставку на Україну і у внутрішній політиці. Його допомога Києву вже стала предметом гострих дискусій з трампістським крилом республіканців, які закидають Байдену надто велику і неконтрольовану допомогу далекій Україні.

Але нехай тепер спробують трампісти перед усіма світовими ЗМІ блокувати нову допомогу Україні, яку, зокрема, планує виділити Конгрес прямо під час візиту Зеленського!

Тема Україна обов’язково стане однією з ключових і на майбутніх виборах у США. І тому Байден та демократи просто не мають права програти Україну. Бо від цього залежить і їхня політична доля. І це, насправді, добре, що США і Україна зараз "на одному човні". Хоча у цьому випадку дуже хочеться сказати "на одному авіаносці".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти