Володимире Володимировичу, покажіть нам приклад, нападіть на США

25 травня 2023, 06:20
Путін марить. Він завів країну в глухий кут. Він живе у вигаданому світі диких і вульгарних анекдотів, які в його уявленні є історичною наукою.
Володимир Путін
Путін перетворився на посміховисько, вважає Альфред Кох / скріншот YouTube

Минув один рік і вісімдесят вісім днів війни. Під Бахмутом за добу обстановка не змінилася, а ось трохи південніше Торецька карти ISW показують, що ЗСУ на пару кілометрів просунулися вперед, впритул наблизившись до села Новоселівка.

В цілому обстановка на фронті стабільна і всі коментарі сьогодні крутяться навколо ДРГ в Білгородській області. Росіяни впевнено доповідають, що вони сьогодні "всіх" (тобто 70 диверсантів) знищили. Але, правда, незрозуміло кого: адже "всіх" вони знищили ще вчора! Можливо, нам доведеться навчитися новим законам буття і визнати, що одну і ту ж людину можна вбити двічі.

Хоробрий путінський генерал Лапін особисто водив своїх воїнів в атаку на ДРГ і кричав: "швидко-швидко, за Батьківщину!" Що це означає, я так і не зрозумів: у цьому генеральському вислові був відсутній присудок. Це часто трапляється у людей з IQ нижче 70: у них весь час в пропозиціях відсутні або підмети, або присудки. І зрозуміти їх буває абсолютно неможливо.

відео дня

Ось що він мав на увазі в цьому випадку? Швидко-швидко біжи за Батьківщину? Швидко-швидко стій за Батьківщину? Швидко-швидко помри за Батьківщину? Швидко-швидко знімай штани? Лапіне, що: "швидко-швидко"?! Ти чого надумав, пакостник? Люди ж кругом! Як не соромно! Вдень, на вулиці ... "швидко-швидко" йому подавай…

Утім самі представники ДРГ кажуть, що у них ніяких втрат немає, вони вільно пересуваються російською територією і дуже навіть добре себе почувають. І теж, своєю чергою, доповідають про те, скільки десятків російських солдатів вони вбили, скільки танків і БМП захопили і т. д.

Хто такий Альфред Кох

Альфред Рейнгольдович Кох (28 лютого 1961, Алтай, Східноказахстанська область) — колишній російський державний діяч. У 1990-х роках був головою Держкоммайна Росії та заступником голови уряду Російської Федерації, з 2014 року проживає у Німеччині.Підтримав Україну та розкритикував дії Володимира Путіна за російського вторгнення в Україну, пише Вікіпедія.

Так чи інакше, але з речових доказів, які особисто я знайшов в інтернеті, є тільки зруйнована будівля ФСБ в Бєлгороді. Але, щоправда, є відомості, що це ніякі не ДРГ зробили, а ракета Storm Shadow. Утім, тут я посилаюся на авторитет пана Невзорова: це його інформація.

Що мене сьогодні зацікавило, так це візит Зорькіна до Путіна. На відео вісімдесятирічний (!) голова КС виглядав так собі, але, мабуть, його тримають на роботі лише для того, щоб на його тлі Путін виглядав бравим молодцем.

Зорькін притягнув з собою французьку карту часів Людовика XIV (друга половина 17-го століття) і урочисто оголосив, що на цій карті немає ніякої України! Путін тут же скористався цим пасом, негайно обрадував нас знанням шкільного курсу російської історії і з виглядом нобелівського лауреата повідомив, "що ці землі просто входили до складу Речі Посполитої, а потім попросилися до складу Московського царства".

Далі він розповів свою знамениту доктрину про Леніна-творця України, але це вже не так цікаво, в порівнянні з новаторською ідеєю про те, що виявляється "землі просяться до складу" будь-яких держав.

Ось я намагаюся уявити собі, як це земля проситься до складу Московського царства, і не можу. У неї немає рота, щоб прокричати це прохання, у неї немає рук, щоб написати чолобитну. У неї немає навіть чола, щоб ним бити. Як же вона попросилася?

А можливо це не вона, а люди, які на ній живуть, попросилися? А раз так, то, напевно, вони для цього організувалися в якусь спільноту? А як називається спільнота, яка об'єднується на певній території і може сама вирішити, в яку державу їй проситися? (І якщо вона вирішить проситися, то вже ніхто їй перешкодити не зможе!) Здається мені, що така спільнота називається "держава".

І така держава в той час була. І називалася вона - Гетьманщина. І вона була суб'єктом міжнародних відносин. І мала дипломатичне визнання і дипломатичні відносини з Кримським ханством, Османською імперією, Річчю Посполитою (!), Молдавським князівством, Московським царством (!), Князівством Трансільванія, Королівством Швеція, Маркграфством Бранденбург і герцогством Пруссія, князівством Валахія, Венеціанською республікою, Священною Римською імперією і Герцогством Баварія. По-моєму, досить.

Але нехай! Нехай України не було! Що це змінює? Тепер вона є! Що це за аргумент: 350 років тому цієї держави не було, отже, її не повинно бути і зараз? Це в якому дурдомі вчать такій логіці? В ЛДУ? 350 років тому не було Німеччини, Італії, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Індії, Пакистану, Мексики, Бразилії і взагалі - майже всіх держав Латинської Америки, ПАР і майже всіх держав Африки…

Чому цей ідіотський аргумент у Путіна працює тільки для України, але не працює, наприклад, для Ізраїлю? Іраку? Сирії? Йорданії? Саудівської Аравії?

Нехай би Зорькін приніс йому карту 17 століття і пальчиком тикаючи в Північну Америку глибокодумно вимовив: "немає ніяких Сполучених Штатів Америки! Дивіться: нема! Це Землі Франції, Іспанії та Британії!"І нехай би Путін підтвердив: "Так, мовляв, 250 років тому купка баламутів підняла на цій території сепаратистський заколот проти законного государя, це був формений державний переворот і ми його досі не визнаємо!"

Але ні! Щось Путін не поспішає проводити СВО, щоб повернути Аляску і Форт-Росс. Щось він не називає уряд США хунтою, що засіла у Вашингтоні. А чого так? Якось не по-пацанськи.

Ось ви, Володимире Володимировичу, вічно скаржитеся на те, що Захід використовує подвійні стандарти. Ну, так покажіть нам приклад єдиного стандарту! Нападіть на США! Ок, якщо кишка тонка, то нападіть на Фінляндію! Її ви теж не знайдете на картах 17 століття. (Її, до речі, вже точно Ленін створив). Що заважає? Очко не залізне?

Я навіть більше скажу: якщо подивитися на карту самого Московського царства 17 століття, то там в його складі немає Хабаровського і Приморського країв, а кордон з Китаєм на Далекому Сході проходить по Амуру, а не по Уссурі. Там немає Північного Кавказу і Краснодарського краю. Там вся територія навколо Фінської затоки належить Швеції і немає ніякого Петербурга, зате на його місці стоїть Шведська фортеця Ніеншанц.

Щодо Китаю ми вже зрозуміли: ви все повернете Сі Цзіньпіну. А щодо решти територій, чи будете ви так само щедрі? Гублюся в здогадах. Чи може Швеція сподіватися повернути свої землі? І зі східною Пруссією хотілося б пояснень, і з Курильськими островами - теж…

Путін марить. Він завів країну в глухий кут. Він живе в якомусь своєму вигаданому світі диких і вульгарних анекдотів, які в його уявленні є історичною наукою. Він весь витканий з обману, а ще більше - з самообману. Так не може тривати довго. Він перетворився на посміховисько. І все його оточення - тим більше. Досить почитати твіти Медведєва або промови Патрушева, щоб в цьому переконатися.

Тому: справа наша - праведна. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти