Військове безумство Путіна оплачуватимуть кілька поколінь росіян

26 березня 2022, 17:25оновлено 30 березня 2022, 17:03
Війною Путін домігся того, що вся Україна ненавидить Росію від Харкова до Ужгорода, а РФ на десятиліття потрапила на санкції і на позови від України.
Вся Росія буде працювати на те, щоб оплатити все те, що вони накоїли
Тепер росіян будуть ненавидіти скрізь і довго, тому що не можна просто так взяти і бомбити сусідню країну / Reuters

У Росії ще багато чого не зрозуміли з приводу України.

"В цілому основні завдання першого етапу операції виконані. Суттєво знижений бойовий потенціал Збройних сил України, що дозволяє, ще раз підкреслю, зосередити основні зусилля на досягненні головної мети – звільненні Донбасу", – сказав пан Рудський (цитата по "РИА Новости").

Так, чудових цілей досягли. Вся Україна ненавидить Росію від Харкова до Ужгорода, потрапили на санкції на десятиліття, потрапили на позови від України, думаю, під трильйон доларів від держави, бізнесу і населення.

відео дня

читайте такожВійна з Росією надовго: чому Україні рано розслаблятися

Або ви думаєте, що ми Росії наших убитих, зґвалтованих жінок, зруйновані будинки та інфраструктуру з рахунків спишемо? Ні, тепер західні юристи озолотяться на цьому. Ми будемо ганятися за всіма активами Росії, які можна буде заарештувати.

Пішов корабель у Китай? Ловимо корабель. Полетів літак? Ловимо літак. Є нерухомість? Ловимо нерухомість. Віртуальні активи? Все сюди. Ви були поза політикою Путіна? Скажіть це Авену. Ви приїхали, всією своєю пафосною тупорилою шоблою. Тому що не можна просто так взяти і бомбити країну, тому що ви страждаєте девіаціями і вас мало любили в дитинстві.

Тепер вас будуть ненавидіти скрізь і довго.

читайте такожНаступні травневі українці проведуть у Криму: коли закінчиться війна з Росією

Кожен українець повинен знати, що всі збитки, яких завдала Росія, всі страждання, будуть зафіксовані, описані і подані у формі позовів. Тому фіксуйте весь час, що ви втратили, зберігайте документи. Вся Росія буде працювати на те, щоб оплатити все те, що вони накоїли. В Україні буде побудована ціла юридична інфраструктура навколо цього. Я думаю, що Україна навіть створить Міністерство репарацій, яке буде займатися всім цим.

Кожен росіянин цю "спецоперацію" оплачуватиме працею кількох поколінь вперед. Втім, почне доходити тільки тоді, коли доведеться вивертати кишені. Тож нехай скажуть Путіну дякую за це. Повоювали, так повоювали. Ви цю війну будете пам'ятати дуже довго.

Юрій Романенко, керівник політичних програм Українського інституту майбутнього

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти