Війна триватиме, поки Путін у Кремлі, і це розуміють всі

10 серпня 2023, 06:03
Коли пишуть, що нібито хтось схиляє або збирається схиляти Україну до миру на умовах Кремля - це все повна нісенітниця.
Війна триватиме, поки Путін у Кремлі, і це розуміють всі
Якби Путін зник, конструкція миру з'явилася б дуже швидко / колаж: Главред, скріншот: відео Telegram

Люди, які мають великий досвід політичного керівництва, найкращі фахівці світової дипломатії і фахівці, які знають до деталей проблематику міжнародної безпеки за століття, - не пропонують ніякого плану врегулювання, оскільки всі розуміють, що переговори з Кремлем - в його нинішньому стані - про закінчення війни - неможливі. "Війна триватиме поки Путін в Кремлі".

Путін усіх переграв?
Рекомендуємо:

Тому, коли пишуть, що нібито хтось схиляє або збирається схиляти Україну до миру на умовах Кремля - це все повна нісенітниця. Це просто хтось читає публіцистичні колонки в розділі "думки" або "сценарні доповіді" і переносить ці дискусії в область практичної політики в жанрі "у Вашингтоні ведуть закулісні переговори".

відео дня

Не розуміючи "як це все взагалі працює". На даний момент ні в кого немає ніякого плану врегулювання, оскільки Кремль не збирається виходити з війни на умовах компромісу. А ось якби Путін зник, і на його місці з'явився б умовний "мішустін/собянін/чемезов", то конструкція можливого миру з'явилася б дуже швидко.

Хто такий Олександр Морозов

Олександр Морозов - російський журналіст, політолог, політичний філософ. У 2011-2014 рр.-шеф – редактор російського журналу, 2014-2015 – викладач Бохумського університету в Німеччині, 2015-2016-співробітник німецького видання Deutsche Welle. Науковий співробітник, викладач Карлова університету Центру російських досліджень Бориса Нємцова (Прага). Керівник Інституту вільної Росії.

У лютому 2022 року Олександр Морозов підписав відкритий лист російських вчених та наукових журналістів із засудженням військового вторгнення Росії в Україну та закликом вивести війська з території України.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти