Столицю Росії можуть перенести в Нижній Новгород або Єкатеринбург

25 жовтня 2022, 06:23
Одні регіони Росії активно втягуються у війну, а інші насолоджуються мирним життям. Але скоро черга війни дійде і до столиці Росії.
кремль, вибух
Столицю Росії можуть перенести в Нижній Новгород або Єкатеринбург, вважає Небоженко/ Reuters, УНІАН

Кремль, для отримання стратегічної переваги у війні і придушення опору українців, активно промацує західні країни на предмет свого використання ТЯО або брудної ядерної бомби. З одного боку, міністр оборони Росії Шойгу обдзвонює політиків і військових заходу, щоб попередити про ризик їх військово-політичної допомоги Україні. А з іншого боку, наполегливо натякає Заходу, що зневірена Україна сама може застосувати брудну ядерну зброю проти Росії. Але йому ніхто не вірить, бо тільки Путін активно використовував ядерний шантаж у своїй агресивній політиці.

Але в цій історії з брудною ядерною зброєю з'явився один несподіваний внутрішньоросійський аспект. Справа в тому, що російсько-українська війна сильно змінила Росію. Після цієї страшної війни Росію важко буде впізнати.

Там може радикально помінятися не тільки режим особистої влади Путіна, але і адміністративно-територіальний устрій і навіть столиця Росії. Вже зараз реально Росія поділена на кілька частин за рівнем використання воєнного стану.

відео дня

Одні регіони Росії активно втягуються у війну, а інші насолоджуються мирним життям. Але скоро черга війни дійде і до столиці Росії.

Так, наприклад, загроза Путіна використати брудну бомбу в боротьбі з Україною, замість нанесення ТЯО, дуже небезпечна насамперед для самої Росії, бо найкращим місцем її застосування може бути тільки "центр прийняття рішень", гігантський мегаполіс, столиця країни - Москва. Жителі регіонів Росії можуть собі тільки уявити, який хаос і паніка почнеться в столиці країни, в житті 12 мільйонного мегаполіса, коли радіація опанує Москвою. Але "бункерного" Путіна важко дорікнути в раціональності або розсудливості, тим більше любові до Москви.

У свою чергу, після використання ядерного пристрою, позбавлення "зараженої" Москви статусу столиці відкриває перед наступниками Путіна великі перспективи, як щодо справедливої конфедералізації Росії, так і перенесення столиці в нове більш безпечне місце, якомога далі від України, десь в центр країни, наприклад в Нижній Новгород або Єкатеринбург. Або назад - в Санкт-Петербург, що відриває історичну можливість виникнення "російської держави" на уламках путінської РФ.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти