Війна, яку розпочала Росія в Україні – найбільший провал в історії

12 березня 2022, 22:29оновлено 30 березня 2022, 16:55
У війні наступив перелом, і скоро російський окупант втратить боєздатність.
Українські захисники перейшли до нової тактики дій
У зв'язку із покращенням погодних умов на полювання знову вийшли Байрактари, які смажать ворожу техніку

17-й день війни з Російським Рейхом.

Напад Росії на Україну запустив тяжку економічну кризу, яка змінить світовий порядок.

Виростуть ціни на енергоносії, а також на продовольство в Азії, Африці та країнах Перської затоки. Біднота почне голодувати і зносити свої уряди, будуть революції і мільйони біженців. Постраждають Єгипет, Індія, Китай, Бангладеш та інші країни. Зупиниться світова економіка, зростуть протиріччя. Від голоду помруть мільйони бідняків по всьому світі. А все через те, що Україна припинить годувати світ, вся їжа залишиться для українців. Ну, і є ризики для посівної кампанії. Ми не помремо з голоду, а от світ добряче колихне.

відео дня

читайте такожПутін ні з ким не спілкується і вважає, що Росії пора помститися за приниження

Що в нас? Російський бліцкриг в Україні остаточно провалився. Є тенденція, що Росія хоче заморозити конфлікт, на окупованих територіях Кремль створює окупаційні адміністрації, куди йдуть працювати зрадники. Які потім помруть. Військовий наступ російських фашистів зупинився, а по деяких напрямах ЗСУ завдають ворогу тяжких втрат. Путін і його розвідка – кретини, і ця війна стане найбільшим провалом в історії. Всі спецслужби світу будуть вивчати цей кейс, як приклад найбільшого провалу та некомпетентності.

Українські захисники перейшли до нової тактики дій. Наші мобільні групи б'ють колони ворога з гранатометів і тікають, підбивають і палять ворожу бронетехніку; ССО та спецназ діють глибоко в тилах ворога. Російські свинособаки бояться відійти на 10 метрів від своїх машин, щоб не зловити кулю чи ножа в горло.

Водночас ворог звіріє, вбиває цивільних, грабує населення і ґвалтує жінок. Росія під нуль руйнує міста, як наприклад, Волноваху та Маріуполь.

читайте такожКлюч до перемоги України – не санкції: що призведе до краху Росії

У зв'язку із покращенням погодних умов на полювання знову вийшли Байрактари, які смажать ворожу техніку. Благо, що ракет для Байрактарів у нас вже є із запасом.

Санкції потужно обнуляють російську економіку, роблять російських фашистів бідними та ізольованими від цивілізації. Захід готує нові обмеження та арешти майна росіян, олігархів та прихвостнів Путіна. Всі арештовані кошти росіян підуть на відбудову України та нашої економіки.

За 17-й день війни ворог не зміг нічого захопити. Навпаки – він поніс тяжкі втрати. Загалом, уже виведено зі строю близько 50 тисяч російських фашистів. Ворог деморалізований, розбитий і не має мотивації воювати. По Росії ідуть похоронки, і цей процес став масовим.

ЗСУ готують нові контрудари біля Києва, Чернігова та Сум. Готується допомога для Маріуполя. Найближчим часом у бій будуть введені свіжі резерви ЗСУ із західної України.

читайте такожСаркофаг брехні: що стане причиною смерті чекістського монстра Путіна

У війні наступив перелом, і скоро російський окупант втратить боєздатність. Російські фашисти не знають, за що вони тут воюють. Тоді як українці воюють за свою землю та свою державу.

Наші психологічні та інформаційні операції в Росії створюють ще більше паніки, доноситься правда про війну, про злочинний режим і обман Путіна. В Росії почався хаос, космічне зростання цін та незадоволення владою. Ми фіксуємо відновлення сепаратистських тенденцій. Поки що це розмови на кухнях, але я так думаю, що скоро буде створюватися Кавказький Емірат. Росія дуже скоро отримає дефолт, і крім того, не зможе забезпечити лояльність місцевих князьків на Кавказі.

Анатолій Октисюк, політичний експерт аналітичного центру DemocracyHouse

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти