Війна лавандою не пахне: про інцидент у потязі УЗ

15 листопада 2022, 09:13оновлено 15 листопада 2022, 09:55
Якщо боєць з окопу, то він пахне потом, кров'ю, мастилом, розжареним металом і навіть спаленим орковим м'ясом та несвіжими трупами...
Захисник
Захиснику довелося їхати стоячи в тамбурі

"Пасажири поскаржилися на "неприємний запах"від військового, який повертався з фронту, за що провідниця вигнала його спати в тамбур на сім годин".

Так, боєць гарантовано смердів - бо така вона, війна. Пахне точно не лавандовою віддушкою. Якщо боєць з окопу, то він пахне потом, кров'ю, мастилом, розжареним металом і навіть спаленим орковим м'ясом та несвіжими трупами...

відео дня

Власне, тому в нас вдома за лінією фронту досі пахне миючими засобами і чимось смачним з кухні - бо бійці виконують свою роботу і пахнуть війною.

Теоретично, за квитками спецслужби можуть знайти тих пасажирів з делікатними носами. І з'ясувати, хто вони такі, що на 9-му році війни в них отаке ставлення до українських бійців. Можливо, там викриються цікаві зв'язки і дії.

Укрзалізниця вже відреагувала - стюард просто "не помітив": "Вчора мали неприємну ситуацію в нашому Інтерсіті з Дніпра, у якій детально розібрались і хочемо розказати. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові провести решту подорожі в тамбурі.

Висновки наступні: негайно організовуємо тренінг для стюардів з дбайливого і уважного ставлення до захисників, бо їм вистачає стресу за межами поїзда.

Звертаємось до пасажирів по терпіння та повагу".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти