Війна в найяскравішій формі продемонструвала відсталість російської зброї

3 травня 2023, 10:21
Російські системи ППО в умовах сучасної війни абсолютно неефективні і безглузді.
Олександр Коваленко, Бєлгород
Війна в найяскравішій формі продемонструвала відсталість російської зброї, каже Коваленко / скрін

Дуже цікава новина, про якийсь наліт якихось БПЛА на військовий аеродром в Брянській області, за результатами якого був пошкоджений літак Ан-124, який, нібито, не експлуатується вкс РФ.

Цікава ця новина ось чим...

Йдеться, мабуть, про аеродром Сеща.

відео дня

Цей аеродром розміщується в 170 км від кордону з Україною.

За повідомленнями російської пропаганди в нальоті брали участь 5 БПЛА, два з яких вдалося збити... зі стрілецької зброї (!!!), два потрапили в ціль, а один... А один вони не знають, куди подівся.

А тепер, з самого початку.

5 БПЛА, подолали 170 км в повітряному просторі Росії, насиченому ешелонованою ППО і досягли важливого об'єкта, тільки в районі якого намагалися збити дрони за допомогою стрілецької зброї. Не ЗРПК, ПЗРК, ЗРК, а саме, стрілецької зброї!

Це зайвий доказ того, що російські системи ППО в умовах сучасної війни абсолютно неефективні і безглузді. Своєю чергою, повітряний простір Росії не просто всипане білими плямами ППО, а скоріше воно саме, величезна біла пляма з вкрапленнями ППО. І це факт.

Війна проти України в найяскравішій формі продемонструвала відсталість російської (читай, радянської) зброї, унаслідок чого можу сердечно привітати всіх постійних клієнтів москви з "якісними" придбаннями! На парад воно - саме воно і для фоток в Instagram. А для сучасної війни...

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти