Війна в Україні буде забута, попереду - війна за Росію

24 червня 2023, 00:31
Пригожин зважився на збройний заколот явно маючи домовленості з якимись потужними силовими структурами Росії.
Путін, Пригожин
Війна в Україні буде забута, попереду - війна за Росію, каже Зубов / колаж: Главред, фото: скріншот

Ранок вечора мудріший, але вже зараз ясно, що відбувається щось абсолютно виняткове. Ватажок кількох десятків тисяч бандитів, озброєних Путіним для створення противаги конституційним силовим структурам (так чинили багато тиранів), оголосив про похід проти цих силових структур. І це під час важкої і для Путіна явно провальної війни.

Пригожин не божевільний. Сили на перший погляд зовсім не рівні. Але це - на перший погляд. Пригожин зважився на збройний заколот явно маючи домовленості з якимись потужними силовими структурами Росії. У нього є п'ята колона, якщо він сам не є такою п'ятою колоною для цих сил.

відео дня

Свою мету він оголосив - перетворення Росії у велику Північну Корею, знищення "Рубльовки" і створення військової диктатури. Війна в Україні, майже напевно буде забута. Попереду - війна за Росію.

Хто такий Андрій Зубов

Андрій Борисович Зубов (нар. 16 січня 1952, Москва) — російський історик, сходознавець, релігієзнавець, політолог, філософ, громадський, церковний і політичний діяч, публіцист. Доктор історичних наук. Заступник голови Партії народної свободи (ПАРНАС) з 17 грудня 2016 року.

З 2014 року по теперішній час читає курси лекцій на різних майданчиках і в інтернеті з історії філософії, історії релігійних ідей, російської історії.

Восени 2022 року прийняв запрошення викладати в Масариковому університеті в місті Брно (Чехія).

17 лютого 2023 року Міністерством юстиції країни-агресора Росії його визнано іноземним агентом, пише Вікіпедія.

Її актори сьогодні вночі ще не ясні.

Ми не чекали війну в Європі? - Милістю Путіна вона йде. Ми не думали про нову громадянську в Росії через сто років? - Вона наблизилася до нас впритул. Тільки поки нікого крім бандитів в ній не видно. Дві банди - правляча в Росії вже сто років і та, що претендує на владу - готові зійтися.

Неймовірне для обивателя - зазвичай для історика. Але результат такої схльостки ніколи не можна передбачити.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти