Війна в Україні та люта шизофренія Росії

13 квітня 2022, 08:53
РФ готує наступ на Донбасі. Ще до його початку очевидно, що бомбардування будуть визвольними, танкові атаки – мирними, а терор – в ім'я миру.
Росіяни події війни в Україні бачать дуже по-своєму
Мирна армія РФ приходить на кордони з Україною і кілька місяців розповідає, що це просто так склалося, місця гарні / Фото Reuters

Просто хочу зрозуміти послідовність.

Україна 8 років бомбила Донбас, де прості шахтарі героїчно відбивалися на найскладнішій російській техніці, подивившись інструкції з її використання на ютубі. Міста від цих найжорстокіших бомбардувань стояли цілими, а цивільних від обстрілів загинуло 8 в 2021 і 5 в 2020.

Мирна російська армія приходить на кордони з Україною і кілька місяців розповідає, що це просто так склалося, місця гарні. Однак Україна розуміє – 150 тис. бійців за рогом – це чудовий момент, щоб напасти на Донбас як-небудь ще сильніше, ніж перманентний геноцид. І на Білорусь заодно, чого розмінюватися на дрібниці. На щастя, у Лукашенка була карта, і він всім готовий показати, звідки готувався напад.

відео дня

Напад, до речі, готувала нацистська влада України єврейського походження. А з метою конспірації українці навіть просто націоналістів систематично не обирають до парламенту, і є нацистами потайки, непомітно.

Паралельно Україна дресирувала бакланів і гусей, щоб відправляти ними бандеролі зі смертельними вірусами, що працюють тільки на конкретний народ. Оскільки, на думку РФ, українці і росіяни – "один народ", то це чудовий план, надійний, як швейцарський годинник. Тим часом Нобелівський комітет вже готовий вручати нагороду тому українському аспіранту, який придумав, як змусити віруси перевіряти паспорт.

Далі мирні російські солдати на навчаннях наносять превентивний удар артилерією, авіацією і піхотою з усіх боків. У тих, що атакували, є кілька загиблих, але їх дуже мало, і взагалі вони практично живі, просто нездужають. Але підступні українці тягають їхні тіла по всіх фронтах і фотографують у різних позах, щоб видати за великі втрати противника.

Весь світ накладає на Росію санкції. Точніше, це роблять гей-паради, що захопили владу в жалюгідних капіталістичних країнах, тоді як передові держави Бурунді, Лаос, Зімбабве і Габон своїх не кидають. У підсумку санкції не працюють, а літати нікуди і не хотілося, тому що вдома багато справ – наприклад, цукор шукати.

читайте такожЧому Путін розумний, але тупий

Українська авіація, до речі, повністю знищена в перші ж години війни. Потім її знищили ще раз, і ще, і так сподобалося, що повністю знищують її досі.

У Росії закриваються всі опозиційні ЗМІ і блокуються головні світові соцмережі. Це остаточно дає росіянам право говорити, що українці позбавлені надійних джерел інформації і не знають всієї правди.

Тим часом армія РФ кидає великі сили на те, щоб оточити Київ. Але війна – це, в тому числі вміння визнавати свої перемоги, тому натрапивши на боягузливий опір української столиці, війська РФ тріумфально знижують активність на цьому напрямку.

Успішно взята під контроль Росії найбільша АЕС Європи. У процесі українці розгортають знаряддя і палять по станції, біля якої стоять, щоб спровокувати ядерну катастрофу, померти самим і накрити радіацією всю рідну країну.

читайте такожЧи є арешт Суркова ознакою швидкого "палацового перевороту" в Росії

Також захоплена Чорнобильська АЕС. Солдати РФ риють окопи в Рудому лісі – одному з найнебезпечніших місць зони відчуження. Однак з'ясовується, що ця небезпека – теж фейк, як і все в Україні, оскільки на картах 1985-го року, якими користувалися бійці, ніяка загроза не вказана.

У зайнятих РФ містах щасливі Українці масово виходять на мітинги. Оскільки російські прапори у них заздалегідь відібрав нацистський уряд, виходити доводиться з українськими. Звільнений народ скандує "Ідіть геть", що з винайденої Леніним української мови перекладається "Ласкаво просимо, дорогі наші брати".

Тим часом в українських військ дуже багато справ. Кожен день їм доводиться боягузливо атакувати армію РФ, щоб та могла показати героїзм. Також потрібно бити по своїх, щоб українці перестали любити Росію. Крім того, треба встигати вживати наркотики і алкоголь, споруджувати іконостаси на честь Бандери і Сатани й при цьому залишатися безглуздими увальнями у шароварах, яких РФ могла б завоювати за день, але просто поки не хочеться.

У селищах, що побували під визвольним управлінням РФ, виявляється суцільне благоденство, але українці оперативно перетворюють їх на руїни, завозять тіла, а також акторів на ролі місцевих жителів, підкуповують всю світову журналістику, фальсифікують супутникові знімки, підробляють хронологію, анатомію, географію, і взагалі українці неправі, відваліть уже.

читайте такожКульгаве обґрунтування війни в Україні, або чому російська пропаганда розрахована на дебілів

У російському Бєлгороді горить нафтобаза, але це вона просто так горить, а хоча ні, все-таки уукраїнські вертольоти напали, ні, стоп, ми ж не могли їх проґавити, тому що авіація України знищена, тож, напевно, все ж горить як треба, за завданням влади РФ, загалом, неважливо, давайте далі, до новин фігурного катання.

У Маріуполі українські війська атакують з повітря театр, у підвалах якого ховаються їхні родичі та знайомі. "Головне – очорнити росіян, а українців баби ще понароджують", – набивають собі азовці татуювання зі знаменитим висловом президента Зеленського. У Маріуполі за півтора місяці встановлюється добра традиція – кожен день якийсь із російських спікерів оголошує, що місто ось-ось буде взято.

читайте такожСтратегічна помилка Путіна: чому російська армія загрузла в українських степах, як оса в сиропі

Через пару тижнів б'ють і по вокзалу Краматорська. Проросійські канали спочатку рапортують, що там накрили сили української армії, але потім уточнюють дані і виправляються, що атакували залізничні вузли по всьому регіону, але якраз Краматорськ – ну точно ні.

РФ готує масштабний наступ на Донбасі. Ще до його початку очевидно, що бомбардування будуть визвольними, танкові атаки – мирними, а терор – в ім'я миру.

Загалом, начебто все логічно.

Юрій Кошмарченко, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти