Попереду різанина пригожинских зеків

5 січня 2023, 06:22оновлено 5 січня 2023, 12:23
Єдиний вихід у Пригожина - утилізувати своїх зеків до того, як у них закінчиться "термін контракту". Чим він вже частково займається під Бахмутом.
Євген Пригожин
Попереду різанина пригожинських зеків, вважає Ейдман / скрін

Прочитав у телезі інтерв'ю з пригожинськими зеками, які радіють, що з шести місяців, на які їх завербували, вдалося протриматися три і вижити. "Екватор", мовляв, вже перейшли.

Господи, які вони тупі. Невже вони думають, що їх через три місяці хтось відпустить? Кримінальники, які скуштували крові і навчилися професійно вбивати, на волі для будь-якої влади вкрай небезпечні. Відпускати їх ніхто не збирається і права не має.

За 3-4 місяці Кремль може зіткнутися з ще однією проблемою. У десятків тисяч озброєних кримінальників закінчиться "термін контракту" і вони зажадають, щоб їх відпустили додому.

відео дня

Навіть важко уявити, що озброєні люди, які буквально дивом вижили в бійні, які рахували дні до звільнення, будуть робити, коли зрозуміють, що їх обдурили і треба знову йти на смерть або на зону. Повстануть? Будуть пробиватися зі зброєю додому?

Воювати на Пригожина в будь-якому випадку їх більше ніхто змусити не зможе.

Куди ж їх подіти?

Єдиний вихід у Пригожина - утилізувати своїх зеків до того, як у них закінчиться "термін контракту". Чим він вже частково займається під Бахмутом.

Цінність озброєних рабів для нього знижується в міру того, як добігають кінця обов'язкові шість місяців їх служби. З початку весни тих, хто відмовиться продовжувати контракт (тобто більшість зеків), командування буде свідомо підставляти під українські ракети або просто таємно розстрілювати поодинці, поки вони не зрозуміли, що їх обдурили і не збунтувалися.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти