Усе вирішиться в Україні та українцями - на полі бою

29 квітня 2023, 19:20
Путіну все одно, скільки його підданих залишиться в землі України і скільки повернеться без рук – без ніг.
Володимир Путін
Путіну все одно, скільки його підданих залишиться в землі України, вважає Гозман / скріншот YouTube

У Путіна немає високих технологій, мотивованих солдатів, економіки, що зростає.

Він не популярний і не авторитетний (був би популярний, мав би харизму, народ обурився б рішенням Гааги видати ордер на його арешт, а так всім плювати). Але у нього є дві речі, які можуть зіграти в тривалій війні.

По-перше, він може скільки завгодно знижувати рівень життя людей – від їхньої думки він не залежить. Ніколи він не скоротить витрати на війну заради того, щоб люди не голодували, не замерзали і так далі – плювати він на це хотів.

відео дня

Він посадить народ на картки, він поверне блокадні норми хліба, буде насильно мобілізувати на роботу до ВПК, але війну не зупинить.

По-друге, йому все одно, скільки його підданих залишиться в землі України і скільки повернеться без рук – без ніг.

Його не хвилює неминучий крах цілих галузей господарства від того, що всіх працездатних людей забрали в армію. Його взагалі нічого не хвилює - він самодержець, який живе в світі ілюзій і не бажає знати, що відбувається насправді.

А тому надії деяких західних людей, що у нього закінчаться гроші, настільки ж необґрунтовані, як і надії на народне повстання. Все вирішиться в Україні і українцями – на полі бою.

А Захід, якщо не хоче війни на території мирного поки Європейського Союзу, повинен дати Україні всю зброю, яку їм потрібно для перемоги над агресором. До речі, перемога українців – єдиний шанс Росії на відродження.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти