Вступ "розділеної" України в НАТО: у росіян почалася істерика

28 травня 2023, 19:54
Німеччина змогла вступити в НАТО тільки після смерті Сталіна, оскільки він не хотів нічого гарантувати та дотримуватись обіцянок.
Вступ 'розділеної' України в НАТО: у росіян почалася істерика
Росіяни просувають тезу про вступ України до НАТО після "розділення" / Фото УНІАН

Росія мобілізує всіх кротів та консерви (в їх рядах опинився навіть улюбленець нашої "реформаторської" тусовки Фукуяма. Ну, те, що Кісінджер працює на Китай та Росію давно відомо), які намагаються впарити нам чергову туфту. Починають говорити, що вступ України в НАТО можливий за прикладом Німеччини, яка була розділена за результатами Другої Світової Війни.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцяти років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Чому це брехня?

відео дня

1. Так, ФРН стала членом НАТО у 1955 році, але ці брехуни забувають згадати, що на її території був розміщенний величезний американський контингент, який і гарантував безпеку країну. Там навіть є ядерна зброя.

2. Якщо проблем немає, то чому Грузія досі не в НАТО?

3. Україна не була агресором, як Німеччина, а є жертвою агресії. По суті, це проштовхування другого Мюнхену та заохочення агресора як в Європі, так і в Азії

4. Німеччина змогла вступити в НАТО тільки після смерті Сталіна, оскільки він не хотів нічого гарантувати та дотримуватись обіцянок, що кордони будуть непорушні. До речі, Корейська війна теж закінчилася після смерті Сталіна.

5. Все це робиться, щоб зупинити постачання зброї та зупинити український контрнаступ. Після чого всі різко забудуть про обіцянки "взяти в НАТО".

Коротше, у Росії істерика.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти