Вступ до НАТО: чи варто шукати зраду у перемовинах з Росією

20 березня 2022, 06:28оновлено 20 березня 2022, 10:18
Відмова від вступу до НАТО можлива тільки за умови нових гарантій безпеки. Але якщо вони не будуть запропоновані, то Україна наполягатиме на збереженні вступу.
Вступ до НАТО: чи варто шукати зраду у перемовинах з Росією
Починати шукати зраду на етапі формування договору - все одно що самому бути зрадником / Reuters

Оскільки п'ята колона підняла голову і почала виконувати свою функцію розколу - поясню базові речі.

По-перше, зараз відбуваються не переговори, а консультації. Відповідно, до міжнародної термінології правильно було б назвати це саме консультаціями, а не переговорами. На консультаціях сторони, часто не високого політичного представництва обмінюються думками і вивчають позиції сторін. Фактично, завданням сторін є знайти точки компромісу, після чого почнуться переговори.

По-друге, після консультацій починаються справжні переговори. На них виписують договір. Сперечаються по кожній букві і комі. Сторони на переговори отримують офіційно затверджені директиви.

відео дня

По-третє, коли переговірники випишуть договір - зустрічаються лідери і підписують його. Але це ще не кінець. В Україні цей документ має ратифікувати Верховна Рада!

Я описав цей шлях, щоб вам було зрозуміло, що на сьогоднішньому етапі - взагалі не може існувати ніяк зрад! Як мінімум, можете їх починати шукати на етапі формування договору. Але зараз всі хто починає шукати зраду - самі є зрадниками.

читайте також"Заспокойтеся з НАТО, ідолоприхильники": Арестович жорстко пройшовся по відносинах України і АльянсуІ ще. Відмова від вступу до НАТО може бути тільки за умови нових гарантій безпеки. І я вам прямо скажу, що існують набагато кращі варіанти безпеки, чим це недолуге ехо Холодної війни, яке насправді ніколи нікому не допомогло. Бачили реакцію НАТО на падіння беспілотника в Загребі? Так отож. Втім, якщо нові гарантії не будуть запропоновані, то Україна буде наполягати на збереженні вступу до НАТО.

І на завершення. Всі повоєнні договори - пишуться на полі бою. Виключно результат на полі бою диктує текст документу. І я скажу вам, що не зважаючи на наш героїзм, і їх жертви - карта поки не показує нас переможцями. Тому замість того, щоб шукати собі піар на вигаданій зраді - робіть все для перемоги. І точно ніяких зрад не буде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти