Вся правда про операцію на Курщині

20 серпня 2024, 19:10
1276
Звісно, плани операції усі отримали за добу або навіть пізніше.
армия Франции, Сырский
Сирський планував кампанію на Курщині / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, t.me/osirskiy

Скажу коротко про маячню "Сирський планував кампанію на Курщині таємно від Зеленського, Єрмака, ОП потрібне вставити".

У операції задіяно підрозділи усіх можливих напрямків - ЗСУ, ГУР, СБУ, Нацгвардію, а також активно - місцеву владу. Звісно, операція планувалася таємно і в першу чергу - таємно від наших партнерів і наших ворогів. Зрештою, і першим, і другим дуже абідна, що вони нічого не знали заздалегідь. Звісно, плани операції усі отримали за добу або навіть пізніше.

Але рівень погодження і рівень координації такий, що на рівні вищого керівництва країни про операцію не знати не могли. Плюс - подобається це комусь чи ні - рішення перенести війну на територію Росії в першу чергу політичне і несе в першу чергу політичні ризики. Які мали бути прораховані і за мотивами якого мало бути прийнято рішення. І практично неможливо уявити, щоб президент не радився з Єрмаком, Кулебою тощо.

відео дня

Тому ото не треба читати кожен вкид від анонімного джерела у західній пресі, які - заради розбрату в Україні - підхоплюють зовнішні чи внутрішні вороги. Особливо якщо цей вкид - відверта маячня і не бʼється з управлінськими реаліями країни.

Ну і вчергове є причина нагадати наскільки все було круто сплановано, що у деяких наших партнерів, всіх наших ворогів і багатьох наших внутрішніх довбограїв досі так сильно палає. Браво!

Хто такий Юрій Богданов

Юрій Богданов - блогер, аналітик, спеціаліст зі стратегічних комунікацій у сфері бізнесу, державного управління та політики. Колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2010 закінчив Київський національний економічний університет.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти