Ви що, не розумієте, що Путін - клінічний ідіот?

8 червня 2023, 19:20
Усі путінські начальники, включаючи його самого, виглядають так безглуздо і навіть комічно. Я навіть не буду приводити в приклад Дімона Медведєва.
Путина
Альфред Кох каже, що Путін - клінічний ідіот / фото: скріншот з відео

Минув один рік і сто три дні війни. Судячи з карт ISW фронт за минулу добу ніяк не змінився. Вся увага зараз зосереджена на ліквідації наслідків руйнування Новокаховської ГЕС.

Як і очікувалося, найбільше постраждали населені пункти, що знаходяться на лівому, окупованому Росією, березі Дніпра. І справа не тільки в тому, що цей берег нижче, ніж правий. Але і в тому, що путінські генерали і призначені Москвою адміністратори-колаборанти повністю провалили рятувальну операцію. Втім, не очевидно, що вони її взагалі збиралися проводити.

А між тим, відповідно до путінської, прошу вибачення, Конституції, всі жителі Херсонської області (по обох берегах Дніпра) - російські громадяни. Та що там рятувальна операція... Путін навіть не може захистити своїх громадян від партизанських обстрілів у Білгородській області! Куди йому з грижею до рятувальних операцій у Херсонській…

відео дня

По суті, він взагалі нічого не може. На старих щах доповз до Бахмута і встав. Це мені нагадує російський фондовий ринок нульових. Всі акції росли і в що не вклади - скрізь буде прибуток. І багато хто відчув себе зірками і візіонерами в бізнесі.

А потім, коли грянула криза 2008 року, виявилося, що для успішного інвестування потрібна кваліфікація, знання, потрібно багато працювати, аналізувати, збирати інформацію, управляти ризиками, розробляти стратегію…

Так сталося і з Путіним. Він то думав, що будь-яка задача вирішується, якщо для її вирішення виділити своєму підлеглому грошей і показати, яка його частка в цьому проєкті. (Це навіть якщо припустити, що проєкт передбачає його реальне виконання, а не виготовлення мультика для розведення лоха).

Але виявляється є цілий клас завдань, які так не вирішуються. Можна виділити гроші на Кримський міст і пояснити Ротенбергу, скільки він може з цього вкрасти. І це працює. Але скільки грошей не дай Шойгу, щоб він взяв Київ, він його все одно його не візьме.

Бо це інший клас завдань. У цих завданнях є ворог, якому абсолютно байдуже, скільки грошей виділено на те, щоб його вбити. Він все одно не хоче вмирати. Спосіб вирішення завдань типу "Кримський міст" або "гіперзвукова ракета" годиться в тому випадку, якщо у тебе немає ворога. А якщо він є - цей спосіб не працює.

Відповідно, Путін міг би і далі перебувати в ілюзіях на рахунок своєї геніальності як керівника тільки за однієї умови: якби він жив у мирі з усіма своїми потенційними противниками і не ліз би з ними в бійку. Такий персонаж як Путін потребує миру більше, ніж будь-хто. Бо він нічого не вміє, крім як дерибанити казну.

Як тільки знадобилося працювати, причому працювати важко, багато і нервово, як тільки виявилося, що потрібно брати ризики, відповідальність, карати своїх друзів і навіть відправляти їх і їхніх дітей на смерть, коли знадобилося всій путінській кліці щось віддати, а не взяти - тут - то все і пішло шкереберть. Цього всього вони робити не хочуть, та й не вміють. Вони до цього не готові. Ні професійно, ні психологічно.

Тому всі путінські начальники, включаючи його самого, виглядають так безглуздо і навіть комічно. Я навіть не буду приводити в приклад Дімона Медведєва. Цей ображений природою дурник хоча б забавний у своєму гніві. Але ось я слухаю те, що говорить "мозковий центр" путінської вертикалі - Микола Платонович Патрушев. І що ж він нам повідомляє? А ось що:

- Ми бачимо справжній стан справ на Заході. Наукові дослідження там підпорядковуються політичній кон'юнктурі, пропагується ЛГБТ, насаджуються й інші цінності, що ведуть до деградації особистості і краху суспільства. У гонитві за гендерною рівністю англосакси вже скасовують в англійській мові традиційні позначення жіночого і чоловічого роду і вводять в ужиток середню стать, підводячи лженаукові обґрунтування під нормалізацію цінностей.

Це він сказав сьогодні, під час візиту до Білорусі, в ході зустрічі зі своїм колегою, державним секретарем Ради безпеки Білорусі Олександром Вольфовичем. Розумієте? Сьогодні! Йому більше нічим зайнятися, окрім як переживати за те, що англосакси скасовують слова в англійській мові.

Хто такий Альфред Кох

Альфред Рейнгольдович Кох (28 лютого 1961, Алтай, Східноказахстанська область) — колишній російський державний діяч. У 1990-х роках був головою Держкоммайна Росії та заступником голови уряду Російської Федерації, з 2014 року проживає у Німеччині.Підтримав Україну та розкритикував дії Володимира Путіна за російського вторгнення в Україну, пише Вікіпедія.

У нього країна загрузла у великій і кривавій війні, з якої вона не може вибратися без серйозного збитку для себе. Буквально в цю хвилину в цій війні гинуть його солдати, територія його країни обстрілюється і руйнується.

Його країна не має союзників і офіційно оголошена ворогом найсильнішого в світі військового альянсу. Накладені на неї санкції гарантують поглиблення технологічного відставання Росії на багато десятиліть.

Вже зараз її технологічний рівень не дозволяє виробляти автоматичну коробку передач, тобто Росія не може освоїти технології сімдесятирічної давності. А йому і горя мало: він лише дбає про сексуальні звички англосаксів.

Він, людина, яка прямо відповідає за безпеку Росії, повідомляє, що: "Україна — лише знаряддя в руках Заходу, і немає ніякої війни між народами Росії і України. Є тільки відверта агресія США. При цьому наша країна захищає свій народ і свої території. І ми впевнені у своїй перемозі".

Я навіть не буду коментувати цей його пасаж. Нехай він правий. Нехай немає війни з Україною, а Росія веде війну з США. Тобто з країною, військовий бюджет якої в п'ятнадцять разів більший за російський. У якої проти одного російського авіаносця (який давно стоїть в безнадійному ремонті) одинадцять (!) авіаносних груп. У якої проти одного (!) російського літака п'ятого покоління (тобто невидимого для радарів противника) є тисяча таких літаків. Яка має на озброєнні 7000 (сім тисяч) тільки крилатих ракет "Томагавк", не рахуючи всього іншого.

Як ти, відповідаючи за безпеку Росії, дозволив втягнути країну у війну з таким противником? У тебе все добре з головою? І ти без вагань кажеш, що ти впевнений у перемозі над США? Яким чином? Розкажи! Ми всі прагнемо дізнатися, нарешті, як ти збираєшся це зробити! Особливо з урахуванням того, що твої військові дев'ять місяців брали райцентр Бахмут і так його толком і не взяли…

Я тільки одного не розумію: деякі західні політики постійно говорять про необхідність почати переговори з Росією. У мене до них питання: з ким конкретно? Ось з цим олігофреном? Ви що, не розумієте, що він клінічний ідіот? Людина в нормальному душевному стані не може нести таку нісенітницю. А цей - може. І він навіть не розуміє, яку гомеричну нісенітницю він несе.

Залишилося тільки повідомити, що сам геніальний вождь всіх росіян і їхній національний лідер (без якого немає Росії) сьогодні перейнявся включенням креслення (креслення!) в обов'язкову шкільну програму. Розумієте? У нього йде війна. На фронті трапилася техногенна катастрофа глобального масштабу, яка начисто змела всі його позиції на сотні кілометрів, а він креслення включає в шкільну програму.

Пєскове! Ви знущаєтесь? Ви це спеціально? Ви хочете показати нам всім, що Путін в неадекваті і ізольований від прийняття рішень? Тоді хто їх приймає? Патрушев? Медведєв? Хто? Або ви всі теж остаточно здуріли і женете просто якийсь "білий шум"?

Наприкінці я хотів би повідомити добру новину: Сенат (верхня палата парламенту) Швейцарії прийняв рішення дозволити реекспорт швейцарської зброї в треті країни. Тепер нижня палата повинна повернутися до обговорення цього питання і переглянути, нарешті, свою заборону на такі дії.

Сподіваюся, що це станеться і тоді німецькі "Гепарди" (якраз ті самі ППО поля бою, яких так бракує ЗСУ для повноцінного наступу) отримають, нарешті, в достатній кількості швейцарські боєприпаси і зможуть краще захистити наступаючу українську армію від російських літаків і ракет.

Наша справа праведна. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти