Вибори зараз - це удар по Україні рівня ядерного

9 листопада 2023, 06:18
Серед аргументів, які лунали на користь виборів я не побачив дуже важливий: вибори в рф.
Вибори зараз - це удар по Україні рівня ядерного
Вибори нині проводити не слід / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Я не коментував тему виборів, бо впевнений на 100%, що їх не буде. По-перше, тому, що це удар по нам, який не зрівняється з жодною російською ракетою, окрім ядерної. По-друге, будь-які результати виборів під час війни буде важко легітимізувати в очах суспільства і партнерів. Ну і нарешті, проти виборів українці, громадські організації і навіть партнери, хоч і не гласно.

Серед аргументів, які лунали на користь виборів я не побачив дуже важливий: вибори в рф. 17 березня в рф пройде ритуал перепризначення царя, який вони називають виборами. І зрозуміло, що це буде активно використано проти нас.

відео дня

Ми ж ніби боремося за демократію і свободу вибору, а вибори не проводимо. Очевидно, що це активно буде використовуватись проти нас саме на території наших партнерів, з метою нас дискредитувати.

Тому ідея виборів в цьому контексті виглядає зовсім інакше. І це не слід прив'язувати до питання другого строку чи чогось такого, бо це просто не логічно.

Але, на мою думку, краще вже починати працювати з громадською думкою партнерів, на тему чому ми не проводимо вибори, чим реально думати їх провести.

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти