Висловлювання Путіна про Зеленського - чистої води "гебельсівщина"

6 вересня 2023, 09:38
707
Варто особливо відзначити, що військовий злочинець Путін вже не вперше фіксується на етнічних коренях Володимира Зеленського.
путина
Путіну не дає спокою етнічне коріння Зеленського / скрін

Здавалося б, чим міг завершитися вечір? Чим завгодно, але ні, темою №1 стало обговорення чергового перла військового злочинця, розшукуваного МКС, Володимира Путіна про етнічне походження Володимира Зеленського.

Взагалі, якщо розглядати саме висловлювання Путіна про Зеленського, то це найчистішої води "гебельсівщина". Той самий випадок, коли президент країни окупанта, в своїх діях цілком повторює кроки нацизму, називає країну-жертву нацистською, а ще й прикриває свій "нацизм" президентом євреєм.

відео дня

Варто особливо відзначити, що військовий злочинець Путін вже не вперше фіксується на етнічних коренях Володимира Зеленського. Таке враження, що для нього це таке ж болюче питання, як свого часу було аналогічне питання болючим для Адольфа Гітлера. Або не враження, а так воно і є?

До речі, нацисту Путіну, мабуть ще не повідомили, що міністром оборони в Україні буде етнічний Киримли.

Звичайно, в цивілізованому світі на такі нікчемні випади військового злочинця Путіна, війська якого влаштовують справжнісінький геноцид українців, вже давно ніхто не звертає увагу. Це все виключно для споживання глибинного народу середньої смуги Росії. Але все ж, наскільки не тільки виразна "гебельсівщина" проглядається в цих заявах, але і те, як нацист Путін конвульсує в безпорадній злобі.

Так і інсульт може схопити і до зоряної години в Гаазі дід не дотягне.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий Одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти