"Ядерна дубина" Путіна заіржавіла: чому Європа перестала боятися бункерного діда

28 квітня 2022, 17:29оновлено 29 квітня 2022, 16:36
Світові лідери зрозуміли, що у Путіна залишилася застаріла ядерна зброя, яку не вдасться застосувати через її допотопність. Тому ніхто вже його не боїться.
Путін, ядерна війна
Світ перестав серйозно ставитися до ядерних загроз облізлого діда Путіна / Колаж Reuters, pixabay.com

Дивовижний час. Постійно читаю Гіркіна-Стрєлкова. І радію. Ніхто так прискіпливо не показує всю безголовість російського військового і політичного керівництва.

Зрозуміло, що мотиви у нього цілком мерзенні. Була б його воля - він Україну би стер з лиця землі. Але, як то кажуть, бадьорому реконструктору Бог рогів не дав. А ось Гаагу з часом дасть. Або свої ж пристрелять. Тим більше, що Гіркін насмілюється постійно критикувати російського "бога" — Путіна. Ось після заяви Путіна знову висловився. "Простіше кажучи, Володимир Володимирович традиційно не сказав нічого. Нічого конкретного. Не сказав ні про мобілізацію, ні про війну..."

Ну, чому ж нічого не сказав. "Якщо хтось захоче втрутитися в ситуацію на Україні з боку і буде створювати загрозу стратегічного характеру - удари будуть блискавичними". Цілком собі загрозливо висловився. Правда, виглядало це досить смішно. Неначе облізлий старий безсилий урка показує іржаву фінку і загрожує пирнути. Ось тільки є сумніви як в силі облізлого бункерного діда, так і в боєготовності "фінки".

відео дня

Недавня зустріч в Рамштайні міністрів оборони 40 країн показала, що до ядерних загроз облізлого дідка світ перестав ставитися всерйоз. Інакше б НАТО, як і раніше, боялося "розсердити" Путіна. Але вже не боїться. Схоже, що з'явилися якісь розвіддані про те, що "ядерна дубина" Путіна дещо заіржавіла. Що на хвалений "гіперзвук" є свій "болт з різьбленням". Та й розпіарений "Сармат" – теж штука з 20, а не 21 століття. На додачу навіть не запущений у серійне виробництво. А у зв'язку з санкціями на електроніку – ніколи і не буде запущений.

І що ж залишається у облізлого? Застаріла ядерна зброя, яку не вдасться застосувати по-перше, через її допотопність. А по-друге, через те, що "кнопку" буде натискати не особисто Путін, а конкретні офіцери, які на відміну від Путіна - ще хочуть жити. Залишаються орди всіляких бурятів, які підготувати до нинішньої війни просто не реально. Залишається застаріла і закінчується техніка. Ну і божевільний народ, що знаходиться в якомусь наркотичному угарі "победобесия".

читайте такожВійна в Україні протверезила Путіна: чи зважиться він на ядерний удар і мобілізацію в РосіїАле це до пори до часу. Наприклад, в Бєлгороді, Воронежі і Курську, судячи з місцевих пабліків – ставлення до війни дещо змінилося. З'явилися питання, а заради чого, власне, Путін напав на Україну? Чи не звихнувся часом улюблений вождь?

Зрозуміло, що на розумність або моральність "народу-Богоносця" розраховувати не варто. Але базова мотивація цих рабів - страх. І він підбирається все ближче і ближче.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти