Ядерний удар по Україні стане остаточною поразкою Путіна

15 квітня 2022, 11:12
Путін завжди грав в одну й тут саму гру - підняття ставок. Але зараз він в цій грі програв, бо піднімати ставки йому нікуди.
Ядерний удар по Україні стане остаточною поразкою Путіна
Путін блефує, погрожуючи Україні ядерною зброєю / Коллаж Reuters, pixabay.com

Поки що росіянам не вдавалася жодна інформаційна атака на території України. Логіка всіх їхніх інформаційних воєн останніх років (не лише останніх двох місяців) зводиться до двох ключових елементів: посіяти паніку або змусити сваритися ворога між собою.

На першому етапі війни вони запускали два ключових меседжі направлені на розкол суспільства: випустіть чоловіків за кордон, бо вони тут з’їдять всі наші запаси і другий - спроба спричинити релігійні бунти по відбору церков московського патріархату. Обидві атаки провалилися.

Тепер, судячи з усього, вони продовжують шукати теми, які не стільки будуть розколювати суспільство, скільки будуть сіяти паніку. Звідси і наратив про ядерну війну, ядерні атаки тощо.

відео дня

Ядерний удар - це їхній останній козир в рукаві, який можна застосовувати, коли всі інші аргументи вичерпано.

Зараз це блеф, направлений на нашу паніку з однієї сторони і на умовний колективний Захід, який теж повинен почати боятися і почати розмовляти з Путіним по-іншому.

читайте такожКремль обгидився і запанікував: чи наважиться Путін застосувати ядерну зброюПутін завжди грав в одну й ту саму гру - підняття ставок. Але зараз він в цій грі програв, бо піднімати ставки йому нікуди. І ядерний удар це не підняття ставок, а остаточна поразка, бо після цього навіть Китай та Індія перейдуть на іншу сторону. І він це прекрасно розуміє.

Чи може він піти на ядерний удар? На жаль, виключити це не можна. Але цей удар буде подвигом Матросова для Путіна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти