Як Росія сортує людей і кого відправляє на забій

6 червня 2022, 09:12оновлено 6 червня 2022, 10:44
Навіть через вісім років окупації для Росії мешканці ОРДЛО – "другий сорт", який їй зовсім не шкода пустити на забій.
Росія сортує людей, і мешканці Донбасу для неї другосортні
Росія прирекла мешканців ОРДО на забій / Фото УНІАН

Рашистам властивий чіткий розподіл людей на сорти. Йдеться не лише про те, що воювати в Україну посилають переважно представників різноманітних етнічних меншин, яких прихильникам "расової чистоти" зовсім не шкода.

Публічно росіяни постійно оголошують українців з собою "одним народом", але на прикладі окупованих районів зрозуміло, що за цим стоїть на практиці.

Зараз усім очевидно, що на території ОРДЛО реалізується план із провокацій по дискредитації західної допомоги озброєнням.

відео дня

План примітивний, як і все, що вони роблять. Беруть, обстрілюють Донецьк з усіх доступних засобів, аби було якомога більше жертв, запускають інформаційну тему, що це "західна зброя", і розкручують її через своїх агентів впливу.

Втім, тут показовим є те, що на забій знову приречені мешканці ОРДЛО. Очевидно, і через вісім років окупації для Росії вони – "другий ґатунок", який зовсім не шкода пустити на забій заради сумнівних інформаційних операцій. Їх не шкода.

Проте не можна також сказати, що природних московитів їм дуже шкода. Але мешканців ОРДЛО точно ніхто рахувати не збирається. Практика ведення війни із масовою мобілізацією там "гарматного м'яса" тут теж показова.

читайте такожЧому запанікувала і метушиться Росія

Отже, мешканці ОРДЛО для Росії – все одно українці. Якими б промитими не були їхні мізки, за логікою РФ, їх усе одно краще знищити.

От такий він рашизм. І у цьому теж, до речі, виразно фашистський.

Петро Олещук, політолог, викладач КНУ ім. Тараса Шевченка

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти