Якщо хворий маніяк щось зробить на ЗАЕС, наслідки будуть навіть для Сі

25 червня 2023, 19:20
Питання лише, чи почує та "глибоко стурбована" спільнота, якщо не голос розуму, то хоча б власний інстинкт самозбереження?
Путин, ЗАЭС
Якщо Путін щось зробить на ЗАЕС, наслідки відчують усі, каже Сергій Таран / коллаж: Главред, фото: Википедия, скриншот

Загроза теракту на Запорізькій АЕС – це нагадування усій отій "глибоко стурбованій" міжнародній спільноті, що коли в сучасному світі хворий маніяк погрожує одній країні, то наївно вірити, що тебе це лихо обійде, якщо ти з власної вигоди намагаєшся "зрозуміти" маніяка.

Якщо щось таки станеться на АЕС, наслідки будуть для всіх.

Будуть навіть для африканських країн, які щойно закликали "розвести війська" і "помиритися", і які не зможуть отримати забруднене українське зерно по брудному зерновому коридору.

відео дня

Наслідки будуть для Орбана і Угорщини, яка не приєднується до санкцій, і яку не захистять нікчемні для ядерних опадів кількасот кілометрів.

Наслідки будуть і для Туреччини, яка хоч і підтримує Україну, але досі торгує з Росією.

Наслідки будуть і для ООН, яка досі толерує Росію в Радбезі і яка остаточно покаже свою неспроможність вирішувати найболючіші питання світової безпеки.

Хто такий Сергій Таран

Таран Сергій Вікторович (12 грудня 1969, Київ) — український політолог, син політика Віктора Тарана (Терена) та брат політолога Віктора Тарана, член політичної партії "Європейська Солідарність". Депутат Київської міської ради.
Закінчив з червоним дипломом Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом "журналістика" (1993 р.), а також з відзнакою — магістратуру Амстердамського університету за фахом "суспільні науки" (1998 р.).
З 1993 по 1996 рр. працював в українських виданнях "Молодь України", "Розбудова державі", аналітичному тижневику УНІАН.
Співзасновник Інституту масової інформації (1995 р.), — експертної організації, яка опікується захистом свободи слова в Україні, пише Вікіпедія.

Наслідки будуть навіть для Сі і Китаю, який купляє в Росії нафту, і якого добряче гепне світова економічна криза, неминуче спричинена ядерною катастрофою.

Питання лише, чи почує та "глибоко стурбована" спільнота, якщо не голос розуму, то хоча б власний інстинкт самозбереження?

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти