За цифрами на дашбордах Генштабу - наші втрати теж

22 жовтня 2023, 06:35
Різниця тільки у співвідношенні. Співвідношення на нашу користь. Дуже на нашу користь.
За цифрами на дашбордах Генштабу - наші втрати теж
За кожним дашбордом - наші втрати / колаж: Главред, фото: Окрема президентська бригада, Командування Об'єднаних сил ЗСУ

Мені подобаються цифри на дашбордах генерального штабу ЗСУ. Але я в буквальному сенсі знаю що стоїть за тими цифрами. Дуже багато людей знають буквально що стоїть за тими цифрами. То не мішені та очки вибиті на змаганнях з кульової стрільби. То все озброєний до зубів ворог який йшов вбивати спочатку військових, а потім окупувати селища та вбивати цивільних. Катувати, ґвалтувати, грабувати, вбивати.

За кожним дашбордом наші втрати. Війна проста як двері. Ворог суне щоб знищити нас, ми нищимо його. У ворога втрати, у нас втрати. По іншому не буває. Це завжди однаково. Всі цифри на дашбордах це і наші втрати. Різниця тільки у співвідношенні. Співвідношення на нашу користь. Дуже на нашу користь.

відео дня

Всі підрозділи які зараз нищать ворога будуть потребувати заміни. всі вони будуть потребувати відновлення боєздатності. Всі вони будуть отримувати поповнення. І знову буде циклічне коло. На виході з якого для кожного піхотинця буде стояти дашборд з втратами ворога. Співвідношення втрат ворога і наших закладається в навчальних центрах. В навчальних підрозділах. Тисячі людей що до весни прийдуть з ТЦК до війська. І від того як саме їх будуть навчати, буде залежати їх ефективність в бою, їх виживаємість та втрати ворога. Все просто. Все послідовно. Від просто до складного.

Саме тому так болить за бойову підготовку. Бо в більшій мірі саме від неї залежить те бісове співвідношення, про яке ніхто з тих хто дивиться на дашборди не хоче думати.

Хто такий Роман Донік?

Роман Донік (нар. 2 вересня 1968, Харків) — активіст Революції гідності та волонтер, який здійснює забезпечення українських військових у ході війни на сході України. Засновник та керівник волонтерської групи Романа Доніка.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти