За Путіна вписалися всього п'ять країн

25 березня 2023, 19:24
Більшість країн світу поважають і шкодують Росію, але протестують проти розв'язаної Путіним війни проти України.
Володимир Путін
За безпеку особисто Путіна готові "підписатися" всього п'ять країн / скріншот

Світ продовжує розколюватися на прихильників і противників президента Росії Путіна. ПАР, Угорщина, Китай, Сирія, Іран відмовляються визнати юрисдикцію Міжнародного суду в Гаазі, який видав орден на арешт військового злочинця, президента Путіна, який розв'язав криваву війну проти України.

Якщо жителі Росії люблять свого президента більше, ніж саму Росію і готові жертвувати свій життями, щоб врятувати його від покарання, то в світі все навпаки. Ні Чаушеску, ні Каддафі або Саддаму не снилася така міцна народна "любов" до свого диктатора, вище любові до Батьківщини. Цим Росія вразила весь світ. Майбутнє Росії звелося до долі президента Путіна. Історія знає тільки двох диктаторів (Гітлер-Сталін), чиє життя виявилося вище життя мільйонів громадян країни.

відео дня

Більшість країн світу поважають і шкодують Росію, але протестують проти розв'язаної Путіним війни проти України. Так, якщо за Росію, як велику країну, голосує в ООН від 20-30 маленьких країн-членів ООН, то за збереження і безпеку особисто Путіна готові "підписатися" всього п'ять країн. Це ті країни, які, спокусившись грошима російської мафії, готові прийняти Путіна хоч завтра. А потім вони продадуть його "з потрохами", як тільки, що втратив владу Путін стане "кислотним" або майже бідним.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти