Навіщо бункерний дід вирішив лупанути по Києву 6 Кинджалами

16 травня 2023, 19:05
Якщо припустити, що обстріл був узгоджений для подачі "хочете, щоб це припинилося, давайте розмовляти", то наше ППО цей план зламало.
Путін осоромився на публіці
Копитько пояснив, навіщо бункерний дід вирішив лупанути по Києву 6 Кинджалами / скріншот

Поки найлогічніше пояснення нічного обстрілу: бункерний дід прочитав, що в Києві бегемота випустили в літній вольєр, і від заздрості дав команду обстріляти зоопарк.

Бо.

На 16-17 травня анонсували приїзд в Україну спецпредставника Китаю. І ось напередодні бункерний дід вирішив лупанути по Києву 6 "кинджалами". Чого раптом? Від надлишку почуттів? Це такий салют на честь високого гостя?

відео дня

У мене немає версій - це узгоджено з Китаєм або в піку йому. Можна згадати, що після візиту імператора Сі, який заборонив балуватися ядерною зброєю, Пу заявив, що передасть бонбочки пюреру.

Якщо припустити, що обстріл був узгоджений для подачі "хочете, щоб це припинилося, давайте розмовляти", то наше ППО цей план зламало. І тепер високий гість в незручному становищі. Причина незручного становища - в Москві, яка переоцінила свої сили. Це пригадають.

Хто такий Олексій Копитько

Радник міністра оборони, блогер, журналіст. Проживає у Харкові. Активно коментує в соцмережах події, що відбуваються в країні і світі.

Якщо ж не узгоджений - в Пекіні побачать, що дід неконструктивний і явно програє, Україна з ним починає справлятися. Отже, саме час зайнятися форматуванням діда, поки він остаточно все не зіпсував.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти