Навіщо вони почали бити по похоронних процесіях і кафе

5 липня 2023, 16:26
Припиняйте публічно говорити про свої плани чи досягнення. Орконавти все уважно аналізують.
Ракетний удар РФ по Краматорську 27 червня
Ракетний удар РФ по Краматорську 27 червня / Краматорська міська рада

Вчорашня спроба удару по похоронній процесії в Первомайську, де ховали бійця Кракена, удар по кафе в Краматорську, удар по волонтерській тусовці в Харкові кількома місяцями раніше показує одну тенденцію - оркам не шкода витратити кілька мільйонів доларів для того, щоб убити соціально активних українців.

Лаптеногі прекрасно розуміють значення соціальних зв'язків, їх складності і системно знищує їх, тому що склад боєприпасів можна знову наповнити, а ось людей, які організовують процеси стійкості української держави немає. Всі ці випадки об'єднує одне - їх анонсували через соціальні мережі.

відео дня

Тому припиняйте публічно говорити про свої плани чи досягнення. Орконавти все уважно аналізують. Це стосується також бізнесу, який бадьоро рапортує про свої успіхи і про те, скільки грошей витратили на ЗСУ.

У міру затягування війни вони будуть вибивати все, навіть ті ресурси, що ніби зовсім не мають відношення до війни. Тому не полегшуєте тварюкам завдання по вашому (нашому) знищення.

Хто такий Юрій Романенко

Романенко Юрій Віталійович (нар. 26 грудня 1977, Волинська область) - український політичний журналіст, головний редактор Інтернет-видання "Хвиля", співзасновник Українського інституту майбутнього.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти