Навіщо Путін знову вирішив тряхнуты ядерними мудями

23 травня 2024, 06:10
1120
Кремль і не приховує, що всі ці картинки розраховані на слабкодухого європейського виборця.
Навіщо Путін знову вирішив тряхнуты ядерними мудями
Путін і ядерні навчання / Колаж: Главред, фото: PolitRussia.com, ua.depositphotos.com, скріншот

Путін проводить навчання з розгортання тактичної ядерної зброї. Пишуть, що мета навчань - відпрацювати потайне пересування в точку пуску.

При цьому ТАСС ставить красиві фотографії переміщення колони техніки під час навчань.

Тобто Кремль і не приховує, що всі ці картинки розраховані на слабконервового європейського виборця. Одночасно йде новина про те, що для піонертабору "Артек" у Криму ухвалено рішення закупити систему протидронової оборони (інакше, як же діти відпочиватимуть?), причому пишуть, що система - непроста, цього літа вже не встигають поставити, за планом - у грудні змонтують.

відео дня

Тож цього літа поки що доведеться "так" відпочивати, без протиповітряної оборони.

Одночасно йдуть повідомлення про арешти генералів, уже третій заступник міністра оборони пішов на допити до СК, а генерала Попова забрали на допит просто з лікарні, куди він ліг, сподіваючись перечекати розгром у Міноборони. Не вдалося перечекати...

Хто такий Олександр Морозов

Олександр Морозов - російський журналіст, політолог, політичний філософ. У 2011-2014 рр. – шеф-редактор Русского журнала, 2014-2015 – викладач Бохумського університету в Німеччині, 2015-2016 - співробітник німецького видання Deutsche Welle. Науковий співробітник, викладач Карлова університету Центру російських досліджень Бориса Нємцова (Прага). Керівник Інституту вільної Росії.

У лютому 2022 року Олександр Морозов підписав відкритий лист російських вчених та наукових журналістів із засудженням військового вторгнення Росії в Україну та закликом вивести війська з території України.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти