Навіщо Путін убив двох дівчат?

13 серпня 2023, 19:30
1427
Гидота всього, що робить Путін, вже давно не передбачає хоча б мінімальної логіки.
Загиблі в Запоріжжі дівчата
Загиблі в Запоріжжі дівчата / скрін

Росіяни обстрілювали Запоріжжя та вбили трьох людей. Загинув чоловік 43 років і дві дівчини: 19 років і 21 рік. Крім цього 9 осіб отримали поранення, в тому числі, 11-місячна дитина.

Загиблі дівчатка (Світлана Семейкіна і Христина Спіцина) були дочками військовослужбовців. Їхні батьки зараз перебувають на фронті і захищають Україну від російських агресорів. Світлана і Христина грали в музичному дуеті "Similar Girl", а також були учасницями cover band "Gems".

У мережу виклали відео з їхным останнім вуличним концертом. Вони були живі і грали свою музику для людей. Але Путін їх убив.

відео дня

Адже тут як все влаштовано: він не хотів, воно саме так вийшло. Соррі, війна ... всяке буває. Без образ? Лади? Ви ж розумієте: я ж не з вами, я з НАТО воюю. Причому воюю виключно високоточною зброєю і тільки по військових об'єктах.

А те, що Україна не член НАТО і ще невідомо коли ним стане - це все дрібниці. Адже тут головне загроза того, що коли-небудь стане. Ось з цією загрозою Путін і воює. І тому треба вбити двох дівчаток. Без цього - ніяк не виходить перемогти НАТО.

Взагалі гидота всього, що робить Путін вже давно не передбачає хоча б мінімальної логіки. Він творить зло тому, що нічого іншого він вже зробити не може. Він сам по собі, персонально, є злом. У ньому нічого крім зла вже немає.

Його образи на Захід, на те, що той не прийняв його в свою пісочницю, і що не визнає його рівним партнером, а Росію - великою державою, що має право на свою "сферу впливу" - це все лежить у нього глибоко в підкірці. Він все пижиться довести, що він важливий і сильний, що з ним потрібно рахуватися, що його не можна ігнорувати, що він не який-небудь там Кім Чен Ин або Лукашенко.

І він вирішив всім показати свою міць. Тому взяв і вбив двох дівчаток. "Іскандерами". "Хто я? Твар тремтяча або право маю?"І хрясь стареньку сокирою... бачите який я? Хіба не видно, що я могутній і хоробрий? Ну-ка негайно приймайте мене в свою компанію! Я вам покажу де межі "Русского міра"…

А як з ним тепер сидіти за одним столом? З вбивцею? З кримінальником, розшукуваним по всьому світу? Просто з дурним і противним старикашкою, який в своєму самозамилуванні став абсолютно несамовитий і навіть смішний.

Будь він проклятий, виродок. Своїх дочок поховав, а чужих вбиває. Герой. Ні, Путіна не можна видавати в Гаагу. Його потрібно судити в Україні, українським судом. Попередньо передбачивши публічну страту через повішення для таких як він виродків. І щоб в перших рядах на цьому суді сиділи батьки і матері убитих ним дітей. І щоб вони ж були в журі присяжних.

Ось їм нехай він і розповість, що таким чином він "пручався розширенню НАТО на схід", що його "приперли до стінки", що він "бачив загрози безпеці Росії" і що так він "боровся з українськими нацистами" і "захищав російських братів". І тому вбив Світлану Семейкіну (19 років) і Христину Спіцину (21 рік).

В голові не вкладається, що ще є люди, які бачать в ньому реального "борця з американським гегемонізмом". Це просто якийсь морок. Барон Мюнхгаузен, який оголосив війну Англії, був просто жорстким прагматиком в порівнянні з цим відірвався від реальності параноїком.

Я всім серцем, щиро, в цю хвилину сумую разом з батьками цих двох дівчат. І з батьками всіх дітей, які були вбиті Путіним. Цей злочин не може залишитися безкарним. І він обов'язково буде покараний.

Тому, що наша справа права. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Хто такий Альфред Кох

Альфред Рейнгольдович Кох (28 лютого 1961, Алтай, Східноказахстанська область) — колишній російський державний діяч. У 1990-х роках був головою Держкоммайна Росії і заступником Голови Уряду Російської Федерації, з 2014 року проживає в Німеччині. Підтримав Україну і розкритикував дії Володимира Путіна за російське вторгнення в Україну, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти