Навіщо путіноїди підірвали Новокаховську ГЕС

6 червня 2023, 09:13
З військової точки зору - підрив ГЕС, спроба перешкодити Силам оборони України форсувати Дніпро через систему островів в районі Херсона.
Каховська ГЕС після вибуху
Арестович пояснив, навіщо путіноїди підірвали Новокаховську ГЕС / скріншот

Підрив путіноїдами Новокаховської ГЕС показує, що варіант утримання Лівобережної Херсонщини вони для себе не розглядають.

Позбавлення Криму значного обсягу води в результаті цього підриву - ставить вже питання про те - чи розглядають вони всерйоз утримання Криму?

Востаннє перед цим дамби на Дніпрі підривали в 1943 році гітлерівські війська, що тікали.

відео дня

Окреме питання - живлення водою Запорізької АЕС, але енергетики запевняють, що поки впораються - у станції є свій окремий басейн охолодження, і поки води там вистачає.

З військової точки зору - підрив ГЕС, спроба перешкодити Силам оборони України форсувати Дніпро через систему островів в районі Херсона.

Ідея дивна, враховуючи, що велику кількість військ нам би там перекинути все одно не вдалося - технічно складно.

Але, мабуть, і мала кількість військ - вже видається путінському командуванню серйозною проблемою - хочуть закрити собі фланг, і зосередитися на обороні лінії Мелітополь - Джанкой - і це попри те, що на Лівому березі Дніпра з осені минулого року вони посилено копали оборонні споруди.

Не вийде.)

Про тактику випаленої землі, коли вони, готуючись до відходу, знищують великі інфраструктурні об'єкти і творять екоцид, я і не кажу - занадто очевидно.

Хто такий Олексій Арестович

Олексій Миколайович Арестович (нар. 3 серпня 1975, Дедоплісцкаро, Кахетія, Грузинська РСР, СРСР) — український блогер, актор, розвідник, політичний і військовий оглядач, колумніст білорусько-польського походження, організатор психологічних семінарів і тренінгів та благодійного фонду для психологічної підтримки учасників АТО (2014—2017). Спікер ТКГ та радник з інформполітики голови української делегації в Мінській групі (2020—2022). Радник Офісу президента України (2020—2023), пише Вікіпедія.

Це ще один доказ того, що не просто жодного путінського солдата не повинно залишитися на нашій землі - путінська система управління РФ повинна бути повністю позбавлена можливості шкодити нам і через кордон, після відходу всіх її військ.

Варіанти цього рішення Різні:

- від створення димілітаризованої зони з російського боку до капітуляції режиму Путіна в стан, коли він втратить можливість запускати по нас крилаті ракети через кордон України.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти