Навіщо Путіну потрібен Медведчук

25 вересня 2022, 08:20оновлено 26 вересня 2022, 11:04
Можливо, Путін хоче бачити Віктора Медведчука на своєму ювілеї, тому й обміняв його.
Медведчук, обмін Медведчука
Можливо, Путін хоче бачити Медведчука на своєму ювілеї, вважає Фесенко/ Азовсталь, СБУ

Не тільки всерйоз.

Про мобілізацію в Росії. Треба розуміти, що в Кремлі займаються не тільки війною з Україною, а й бізнесом.

Перефразовуючи ще радянського класика, війну вирішили поєднати з бізнесом. Адже мобілізація в рф - це грандіозний бізнес-проєкт.

відео дня

Ціни на авіаквитки в Єреван, Баку, Туреччину і т.д., злетіли в кілька разів. Багатокілометрові черги на російських кордонах – від Монголії до Фінляндії.

Отже, зароблятимуть ті, хто здійснює контроль на кордоні. А вони ж не тільки на свою особисту кишеню працюють. Треба передавати і нагору.

Ну, а про воєнкомів, які вже готуються купувати будинки на Рубльовці (у тих, хто поїхав, або збирається їхати), говорять вже в самій Росії. За те, щоб відкосити від мобілізації, треба буде платити.

На око можна припустити, що оборот "мобілізаційного бізнесу" - це трильйони рублів (сотні мільярдів доларів). Ось де бізнес на крові.

Щодо Медведчука. Навіщо він потрібен Путіну? Версій відповіді на це питання багато. І я вже приклався зі своїми варіантами. Додам ще один.

У Путіна незабаром сімдесятирічний ювілей. Можливо, він хоче бачити медведчука на своїх урочистостях? Тло для ювілею, правда, не дуже святкове. Але "свого" він не кинув.

Заодно і сигнал колаборантам - не бійтеся, під час чергового відступу (тобто "перегрупуванні") ми про вас не забудемо. Особливо це було актуально напередодні так званих "референдумів" на окупованих територіях.

До речі, про тло (звукове) в Росії – з приводу мобілізації, а також обмін "азовців" на медведчука: гавкіт, виття, стогін, зубовний скрегіт, і, природно, російські матюки.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти