Навіщо Путіну затяжна війна?

10 грудня 2022, 06:20
У Путіна немає ніякої тактики, стратегії, аналітики, а виключно надія, що завтра попре зовсім інша масть.
Володимир Путін, Олександр Коваленко
Олександр Коваленко пояснив, навіщо Путіну затяжна війна / сайт Кремля, скрін

Погодьтеся, сам факт того, що в Росії заговорили про необхідність затяжної війни вже дисонує. А як же 3 дні? Ну або всю Україну захопимо за тиждень? Або три тижні... Місяць?

Дисонанс ще й у тому, що тягучка виснажує саме російську армію.

Посилюється дисонанс тим, що російське командування прекрасно розуміє, що чим довше тягнеться війна, тим сильніше вони самі себе демілітаризують, виснажують резерви і знекровлюють мілітарний потенціал. Танки Т-62 і гаубиці Д-1 в зоні БД про це красномовно говорять.

відео дня

Тоді навіщо?

Відповідь до банального проста - в Кремлі до останнього вірять, що в якийсь момент геополітична, економічна, соціальна або якась інша обстановка в світі зміниться настільки, що їм простіше буде перемогти Україну.

Я це називаю "надіями зайвехромосомних".

Пам'ятаєте, як вони сподівалися на те, що Європа втомиться від війни в Україні і перестане допомагати ЗСУ? Потім вони сподівалися, що смерть Єлизавети II вплине на допомогу Лондона Києву. А після відхід Бориса Джонсона з поста прем'єр-міністра.

Була надія, що Джо Байден захворіє на коронавірус і помре. Республіканці захоплять Сенат і конгрес. Європа замерзне без російського газу і перестане допомагати Україні... І так далі, т. д. т. д.

Надії Кремля виключно на цей набір хворих фантазій.

І, як би це дивно не звучало, але вони готові затягувати війну, перемелюючи в ній десятки і сотні тисяч своїх громадян, а так само залишки озброєнь, остаточно демілітаризуючи свою армію, в надії, що одна з їх примарних надій та збудеться.

Так. Ніякої тактики, стратегії, аналітики, а виключно надія, що завтра попре зовсім інша масть. Ось тільки шулеру не пре вже 9-й рік поспіль, а він все ніяк не може зрозуміти, що лошара шулером бути може.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти