Навіщо Україні незалежна Чечня

19 жовтня 2022, 08:40
Вільна Чечня важливий елемент в досягненні такої ситуації, коли світ буде звільнений від держави-упиря.
Ічкерія
Прапор окупованої росіянами Ічкерії / Shutterstock

Серйозні гравці вже грають на демонтаж старого порядку. Міжнародне право буде змінюватися відповідно до нових реалій. Як сказав Боррель, ми сьогодні не можемо діяти в логіці Канта, ми повинні діяти в логіці Гоббса. Це абсолютно точне розуміння ситуації моменту.

Наше завдання полягає у формуванні більш справедливого світового порядку. У ньому не може бути в РБ ООН держави Росія, яка перетворилася на сектантів з ядерною зброєю. Отже, світовий порядок буде переформатований, міжнародні норми будуть адаптовані до нових реалій, як наслідок, з'являться нові інститути, де держави з осі зла - Росія, Білорусь, Іран не повинні мати важелів впливу. А у випадку з Росією та Іраном мають бути перефоматовані.

відео дня

Суб'єктність - це здатність здійснення своєї волі. Тільки зараз в Україні починають розуміти суть цього слова. І це крок саме з цієї площини. Ми занадто довго слухали, занадто довго підкорялися і занадто довго терпіли норми старого світового порядку, які поставили нас на межу знищення. Нас просто визначили в ролі жертви, яка повинна задовольнити апетити сектантів з ядерною бомбою. І ми вистояли тільки завдяки тому, що пішли всупереч цьому. Ми стали вимогливі до світу і це працює.

Росія вчинила такі злочини, що більше немає сенсу приховувати, що новий світ повинен бути без неї. І вільна Чечня важливий елемент в досягненні такої ситуації, коли світ буде звільнений від держави-упиря, яка живе в форматі в'язниці для свого народу і намагається в цю в'язницю постійно затягнути всі навколишні народи.

Це дух часу, тепер це надціль України - ліквідація упиря і переформатування постросійського простору відповідно до необхідності нашої безпеки і безпеки світу. І ми в цьому повинні шукати союзників, партнерів, формувати альянси і союзи. І нормативну базу, яка дозволятиме реалізувати таку політику в наступні 50 і більше років.

Ми вперше отримали довгострокову повістку, під яку потрібно змінити все в нашій організації соціуму. Нам належить побудувати принципово нову державу, щоб відповідати таким завданням і досягти їх. Це зажадає надзусиль, позбавлення від купи сміття в головах і купи людського гівна у владі. Але ми повинні зробити це, щоб назавжди зник фактор загрози зі сходу. Тонни крові, що зараз ллються за волю України про це.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти