Навіщо в "ЛДНР" заявили про евакуацію населення

18 лютого 2022, 17:13оновлено 18 лютого 2022, 18:55
Сьогоднішня заява про евакуацію населення від Пушиліна має дві причини.
Донбас
Навіщо в "ЛДНР" заявили про евакуацію населення / Фото: REUTERS

Навіщо російські окупанти оголосили евакуації населення окупованих територій в Росію?

Сьогоднішня заява про евакуацію населення від Пушиліна має дві причини.

1. Росія шокована масштабом реакції світових ЗМІ на обстріли 17 лютого. Всі світові медіа показали обстріли дитячого садка та школи на Луганщині, 25 найбільших іноземних медіа зробили репортаж з місця подій. В результаті обстріли на Донбасі визначені як однозначно російська агресія. Росія програла НАТО інформаційну боротьбу за військове вторгнення. Кремль тепер має намір протидіяти ефективній кампанії НАТО по боротьбі з російською агресією. І Пушилін почав гру по зображенню "українського геноциду" і "українського наступу".

відео дня

Утім, боротьба безнадійна, російським ЗМІ можуть повірити в такій ситуації тільки абсолютні маргінали. Дякуємо нашим союзникам по НАТО.

2. Росія хоче мати свободу дій для продовження обстрілів і для проведення цілком ймовірної локальної наступальної операції на Донбасі. Донбас був і залишається головною проблемою всієї зовнішньої політики Росії, і за допомогою бойових дій Путін сподівається вплинути на українську владу і суспільство, щоб ізолювати нас від Заходу і щоб Україна підписала угоди про визнання окупації Донбасу. Імовірність локальних ударів по українській землі на Донбасі залишається високою.

читайте такожЧому Путін не поспішатиме визнавати ОРДЛОНинішня криза не послаблює, як думав Путін, а зміцнює український опір. Ніхто на фронті не хоче втрачати перемогу після 8 років війни.

Український народ ніколи не відмовиться ні від Донбасу, ні від Криму, і наші землі будуть повернуті. Будь-які компроміси будуть зрадам, український народ готовий до боротьби, і битиметься до перемоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти