Захід з Білорусі буде

14 листопада 2022, 19:10
З 15 грудня росіяни з Білорусі можуть поперти до нас. Враховуючи любов сусідів псувати свята - на католицьке Різдво чи Новий рік.
Мобілізація в РФ, російські військові
Захід з Білорусі буде, вважає Сазонов / Telegram, Радіо Свобода

Втеча з Херсона на російську внутрішню кухню вплинула набагато сильніше, ніж багато хто очікував. Так що сценарій, про який я пишу, теоретично можуть згорнути. Але поки все йде, як вони планували. Тому що не бачать варіантів схилити Київ до поступок в процесі переговорів.

Захід з Білорусі буде. Підготовка йде, техніку та особовий склад в РБ перекидають не тільки з Росії, але і з Херсонського напрямку. Навіть із Запорізького, хоча і чекають там нашого контрнаступу. З завтрашнього дня (15 листопада) до 5 грудня до Білорусі повинні перекинути до 90 тисяч бійців. Таємно, в об'їзд міст, як завгодно.

Але зробити це зовсім приховано неможливо, я думаю. І підпілля в РБ, яке щільно працює з нашою розвідкою, швидко все це висвітить. Всього розраховують зібрати, як і планували, орієнтовно 150 тисяч особового складу. Але регулярів там буде 60 тисяч. Решта - ч*обики і армія Білорусі, яка з досвіду і підготовки дорівнює ч*обикам.

відео дня

Ключове питання - коли. До 5 грудня заведуть основну масу, постійно їх тримати під дахами і годувати – та ще навантаження на інфраструктуру. Доукомплектування, формування та поточні питання – максимум 10 днів. Це теж з їхньої програми.

Так що з 15 грудня можуть поперти до нас. Наші аналітики припускають, що трохи пізніше. Враховуючи любов сусідів псувати свята - на католицьке Різдво чи Новий рік. Подивимося. Якщо коротко без місць дислокації, маршрутів та інших деталей на 10 сторінок – у мене все.

До питання про нашу готовність. Друзі, якщо наша розвідка дозволяє мені це публікувати, а я щоразу питаю дозвіл, розумієте рівень інформованості Генштабу? Всі прекрасно все знають. Всі готові.

Деякі військові нявкають від нетерпіння. Не дарма їх котиками називають. Ну а в Мінську дуже нервують. Побоюються, що наші відіб'ють їх наступ і поженуть не до кордонів України, а далі. Але ця тема вже поза моєю компетенцією…

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти