Закон про ленд-ліз для України: як Байден підписав вирок Росії

11 травня 2022, 08:23
Росія не просто відгребла по пиці – справжні неприємності для неї ще й не починалися.
Закон про ленд-ліз стане вироком для РФ
РФ буде зруйнована і розчленована, підписаний Байденом закон про ленд-ліз не залишає іншого шляху / facebook.com/POTUS

Ну, що, тупий п'яний Ваня, догрався у війнушку зі своїм шепелявим гівноштірліцем? Дядечко Джо не закон про ленд-ліз учора підписав: він твій пипеzь учора підписав. Через твою улюблену букву Z, щоб дохідливіше було. Весь день 9 травня ти шлявся по країні напівп'яний із портретами дідів, які відвоювали у Гітлера право червоного фашизму "тримати шишку" на євразійських просторах. Вони і тримали, помахуючи ядерною дубиною – то в руках Хрущова, то в старечих клешнях Брежнєва. Потім, щоправда, стало нічого жерти, і довелося прикидатися миролюбними вівцями.

Але людожерську вдачу все одно не сховаєш – от вона і виривалася назовні: то бандитським свавіллям 90-х, то захопленням волелюбної Ічкерії. І все це вирувало кров'ю при самому "демократичному дідусеві" Єльцині.

Але імперській душі хотілося повної сатисфакції, абсолютного параду – так, щоб Європа з Америкою від страху затріпотіли. Правда, Вань? От ти і марив про "міцну руку", щоб світ за яйця тримала та ракетою по столу постукувала. І одного разу її знайшов. Злодійкувату, як у кишенькового злодія, зате спритну і вмілу. Вона тебе і підняла за комір, підвісивши на чекістський гак і поставивши раком, після чого заричала в Мюнхені про пащу, моргали і велику геополітичну катастрофу ХХ століття.

відео дня

А просто твій дрезденський недопалок начитався "Майн кампфа" ще в Будинку офіцерів, переварив всю цю літературщину і прийшов до висновку, що він нічим не гірший. Навіть брутальніший: Адольфік акварельками балувався, а Вовочка пластався на татамі. Так чому б не зійтися з західним монстрищем по-справжньому?

Тобі, п'яному Вані, швидко втерли, що агресивна натівська воєнщина дрочить на твій загиджений сортир: ночами не спить, все замишляє – як би його захопити? І під'їзди твої, Обамою обісцяні. І підворітню, в якій під лопухи срати приємніше, ніж у бездуховному клозеті. І підняв ти серпасту червону ганчірку, і завив під гімн Александрова, що можеш повторити "дєдушкін 45-й". Цей міфічний Дід-шатун, що ґвалтував німкень, так врізався в твою волохату підсвідомість, що тільки маньячні пригоди та трофеї у ній і затрималися. Саме це ти і вирішив повторити в Україні, на яку тебе натаскав офашизілий пахан, як вертухай – вівчарку. Включив фашистську лампочку – і зіга піднялася сама собою, і почалося імперське слиновиділення.

Рашизм привніс із собою цікавий відтінок фашизму: мультинацизм. Під Z-прапором "русского мира" зібрався весь ординський інтернаціонал: бурят, якут, "тунгус і друг степів калмик". Якщо у німців було все просто: є чистокровні арійці, і є всі інші – люди другого сорту, то у ра**истів все витонченіше, хоча і має загальний кримінальний знаменник.

Зона об'єднала розлюднених зеків і покликала у похід за грошима, трофеями і геополітичним реваншем імперії. І все було б добре, якби не гівноштірліц, який допустив одразу кілька прорахунків. По-перше, він не врахував мотивованість українського народу чинити опір у битві за свою землю; по-друге, чомусь вирішив, що Захід легко здасть йому Україну на фашистську наругу; по-третє, не врахував солідарність бізнес-спільноти і санкційний ефект; по-четверте, переоцінив силу своєї банди, яка через непорозуміння названа "армією".

читайте такожПутіну воювати з Україною все важче: чому РФ дістала із засіків допотопні ракети

Ваня, ти попав. Ти не просто відгріб по пиці – справжні неприємності для тебе ще й не починалися.

Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес вичерпно передбачив майбутнє твоїх бонз: "Вчинивши вторгнення в Україну, Путін, його оточення і генерали копіюють фашизм, тиранію більш ніж 70-річної давності, повторюючи помилки тоталітарних режимів минулого століття. Їхня доля в кінцевому рахунку виявиться такою ж". Вкурюєш, Ваня? Твій печерний Рейх буде зруйнований і розчленований, твої Путлогрубери знищені, а ти сам, якщо не зловиш кулю або не розлетишся в м'ясо від бомбардувань – будеш до кінця століття ходити з опущеною головою і платити репарації країні, яку зруйнував. Підписаний Байденом закон про ленд-ліз для України не залишає тобі ні найменшого шансу на інший розвиток подій.

читайте такожПутін зіштовхнув Росію в прірву, і вона з прискоренням йде на дно

Ти скажеш, що у твого члено-фюрера є чарівна райська кнопка, а Іскандери вже розставлені по периметру кордонів, і підлітний час до Києва, Львова, Варшави і Бухареста з Вільнюсом такий невеличкий, що хрін перехопиш. І що ти, в принципі, готовий розпорошитися на атоми за принципом "а нахріна мені така планета, на якій не буде мого сраного підворіття"?

Ти погано знаєш матчастину, Ваня. Навіть якщо пара-трійка твоїх ядерних цвіркунів впадуть на територію Європи, позбавивши життів десятки тисяч європейців – це не підтвердить тези твоєї Шойги, що "ми в будь-якому випадку не програємо". Після цього вся військова міць заходу обрушиться на твій вузьколобий череп, з однією метою: розколоти його і розтерти в пил, щоб більше ніхто і ніколи не заворушився на цій фашистській зоні.

Тож кращий вихід для тебе, Ваня – це повернути свій тулуб в бік Москви і їхати туди, випереджаючи Абрамси. І "повторювати 45-й" не в міфічному Берліні, а в реальній Москві, затопленій карателями, путло-садистами і стукачами.

Тобі страшно, Ваня? Рука тягнеться до шкалика? Скоро і його не буде, а похмілля від зігування куди страшніше за алкогольний токсикоз. Візьми голову в руки, протверезий і окинь поглядом свою Мухосрань. Така луб'яна краса – повіситися можна. Тому і п'єш, тому й ореш дурнем з-під імперської зіги, спритно підсунутої штурбман-путлером у вчорашньому угарі, який уже й не пам'ятаєш, а якщо згадаєш – то засоромишся.

читайте такожЛенд-ліз для України: чому війна може закінчитися вже взимку

Тому розвертай танки. І літаки розвертай. І "Смерчі" з "Градами" теж. Тому що якщо щось і бомбити – то воно розташоване зовсім в іншому боці, не в Києві і не в Одесі. У Москві, на Луб'янці і в Кремлі. У Завидово і Ново-Огарьово. Ось де повинні рватися твої снаряди, Якщо любиш свою Мухосрань.

Але ти краще заземлишься за наказом фраєра, ніж ризикнеш піти всупереч. Тому подихай, боягузливий Ваня. І пам'ятай: ніяких тобі пам'ятників і поминок, ніяких зірок героя і перейменування вулиць на честь тебе, загиблого. Багато ти бачив площ, названих на честь солдатів Вермахту? Іди, Ваньок, Батьківщина-маньячка кличе. І дядечко Джо вже підписав твій вирок. Безіменна яма чекає на тебе. І ніякого раю.

Олександр Сотник, головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист, для Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти