Захід боїться Росії, але не Ірану

15 квітня 2024, 06:03
А з Росією нехай ото українці воюють, бо ми не хочемо. Нам страшно. А раптом відгрібемо?
Захід боїться Росії, але не Ірану
Іран знічно менш небезпечний для Заходу, ніж Росія / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Український фейсбук: "Ізраїлю допомагають, бо в нього є західні інвестиції, суди і взагалі вони розумні, а українці дурні!"

Тим часом корумпований авторитарний Єгипет, який отримав 110 млрд доларів військової і економічної допомоги від США після Кемп-Девідських угод і який американці ж врятували від повного розгрому у війні Судного дня: "Ну так ну так, пішов я нахєр".

відео дня

Тим часом наглухо корумпований і відсталий Афганістан, в який вклали кілька сот мілярдів, шляхом до якого вкрали чи неефективно засвоїли до 70%: "Ну так ну так, і я нахєр пішов" (до речі, таки пішов).

Нє, хлопці і дівчата. Я розумію, що МЕНШОВАРТІСТЬ і ВІКТІМБЛЕЙМІНГ це національні розваги. Але ні. Ізраїлю допомагають збивати іранські ракети і дрони не тому, що він гарний (а ми погані).

А тому що Іран це не Росія, ані за можливостями, ані за рівнем стійкості. І Хезболла не Росія. І ХАМАС. І хусити. Зате можна продемонструвати що ми все ще СТРОНГ!

А з Росією нехай ото українці воюють, бо ми не хочемо. Нам страшно. А раптом відгрібемо? А раптом відповість? А тут Європа ближче. А що робити якщо Росія атакує НАТО ми ще не вирішили. А може ще пощастить з Росією передомовитись, і вони ще проти Китаю повоюють? Ну раптом? Було ж так вже?

Якось так.

Хто такий Юрій Богданов

Юрій Богданов - блогер, аналітик, спеціаліст зі стратегічних комунікацій у сфері бізнесу, державного управління та політики. Колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. У 2010 закінчив Київський національний економічний університет.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти