Захід досі не зрозумів своєї місії в російсько-українській війні

18 січня 2023, 06:02
На жаль, здається, Захід боїться Росії більше, ніж Росія боїться Заходу.
Холодна війна, Росія, США, Захід
Захід досі боїться перемоги України

Треба визнати, що путінська Росія більш ефективно використовує "стратегію стримування" і залякування США, НАТО і ЄС, ніж Захід стримує агресію Росії в Україні. Агресивне нахабство і ядерний шантаж Путіна діє як гіпноз на західних політиків, паралізуючи їхню волю і совість. На жаль, здається, Захід боїться Росії більше, ніж Росія боїться Заходу. І Путін відчуває це, за сором'язливою і стриманою поведінкою основних європейських політиків. Хоча Захід сильніше Росії в прямому і переносному сенсі. Нагадаємо, що в Кореї, В'єтнамі, Іраку. Югославії, Сирії американці і їх союзники не боялися зіткнення з Росією, а зараз раптом "скисли".

Зараз Захід так обережно і болісно важко допомагає Україні оборонятися проти агресора - путінської Росії, яка зрозуміла, що їй вже нічого втрачати в міжнародному суспільстві.

відео дня

Складається враження, що Захід боїться перемоги України, але ще більше боїться поразки антизахідної Росії, як це було в 1917 і 1991. І в тому і в іншому випадку Захід не впорався і програв Росію, спочатку Сталіну, а тепер програє Путіну.

Захід досі не зрозумів своєї місії в російсько-українській війні.

Захід більше цікавить, що буде після війни, а не під час цієї війни. Справа доходить до того, що Захід розмірковує, як йому краще (вигідніше) вчинити вже після закінчення війни - допомагати переможній мужній, але ослабленій Україні, яка врятувала Європу, або допомагати багатою корисними ресурсами, тимчасово покірній Росії.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти