Захід, не будьте боягузами і зрадниками!

14 лютого 2022, 18:54
Вивозячи посольства з Києва, "цивілізований Захід" ніби розчищає Путіну плацдарм для нападу, усуває перешкоди, стимулює його до нападу.
посольство США
Посольство США / Коллжа УНІАН, Reuters

В останні дні ми всі живемо з відчуттям людини, якій сказали, що вона хвора на рак і повинна померти з дня на день. При цьому лікарі, які повідомили про це, для переконливості залишили ліки, обіцяли перемогти онкозахворювання в майбутньому, і пішли спостерігати за агонією по телевізору. "Приреченому" делікатно дали зрозуміти, що сподіватися він може або на приховані резерви свого організму, або на Бога. "Медицина тут безсила!", - сказав доктор в Білому, - "але не втрачайте надії". І звалив, демонструючи безнадійність вашого становища.

І ось, ви стоїте біля вікна зі своєю нежиттю, намагаєтеся зрозуміти, звідки такий діагноз, що взагалі відбувається, і куди змилися ті, хто давав клятву Гіппократа, або, як там його, - Будапештського меморандуму…

І в принципі ви нормально себе почуваєте, але коли всі навколо говорять, що з дня на день ти помреш, - поступово починаєш перейматися цією істерією. І тоді виникає питання: що робити? А чіткої відповіді на нього вам ніхто не дає. Тільки медсестрички, прагнучи зберегти ситуацію в лікарні керованою, переконують, що "все буде добре". Але пояснити втечу лікарів, їх фатальний діагноз і впевненість у своєму "добре" вони теж не можуть.

відео дня

І ось тоді приходить розуміння виразу, що очікування смерті може бути гіршою самої смерті... А найнеприємніше, що ти відчуваєш себе зрадженим тими, кого вважав якщо не друзями, то хорошими лікарями…

читайте такожПосольство США евакуюють з Києва до Львова - ЗМІТе що відбувається зараз з диппредставництвами наших західних та інших "партнерів" – це якась маячня. Абсолютно алогічна. Вона вказує не те, що на імпотентність, але просто відсутність світової системи безпеки. Весь світ знає не тільки намір Путіна напасти, але навіть дати цього нападу! Ну і що? Де ООН, створена спеціально для запобігання війнам; де ОБСЄ – організація з безпеки в Європі?... Якщо всі знають, що буде війна, то чому замість попереджувальних дій, просто біжать з потенційного поля бою? Якщо ви дійсно так вірите в реальність загрози, то чому чекаєте поки вона відбудеться, а не запобігаєте її своїми санкціями, наприклад? Скільки українців повинні віддати свої життя за те, щоб ви вважали це достатнім для початку реальних дій проти війни, яку Ви, до речі, вважаєте більш реальною, ніж ми? Ніякої логіки! Це або інформаційна війна, в якій нас призначили жертвами, або деградація всіх західних демократичних інститутів!

Вивозячи посольства з Києва "цивілізований Захід", цей "захисник цінностей свободи і демократії", як ніби розчищає Путіну плацдарм для нападу, усуває перешкоди, стимулює його до нападу! Замість того, щоб навпаки посилити свою дипломатичну присутність в Україні і цим убезпечити її, Захід збирає валізи, бажаючи нам гарного дня під російськими бомбами... Хоча ви ж прекрасно знаєте, що регулярні російські війська, наступом яких ви нас лякаєте, – це не банди моджахедів, і в разі їх дій проти ваших громадян російська держава вступає в конфлікт з вами. А Путін не може собі дозволити воювати з усім Заходом! І, значить, ваша присутність істотно знижує, фактично зводить до нуля, ризик війни!

читайте такожСША планують евакуювати майже всіх співробітників посольства в Україні - APТому якщо в західних столицях дійсно хочуть миру в Європі, то необхідно не евакуюватися з Києва, а навпаки скликати в столиці України представницький і численний Конгрес за мир і проводити його поки не настане деескалація! Він повинен стати запобіжником від путінської агресії!

Я закликаю громадян іноземних держав з українським корінням або тих, кому просто небайдужа доля України і світу в Європі, прилітати до Києва і проводити тут якомога більше заходів, що показують солідарність з нашою країною. Діаспора, ти потрібна Україні!

Я закликаю західні уряди повернути своїх дипломатів до Києва і навіть збільшити їхню кількість. Не будьте боягузами і зрадниками!

Ми ж всі прекрасно розуміємо, що можлива війна Росії з Україною буде не за територію, і не за населення або природні ресурси! Це буде війна за цінності, за західні демократичні, ліберальні цінності, які ненавидить Кремль і які уособлює Україна. Тому, сьогодні або всі, хто поділяє ці цінності, повинні бути разом! Або, зніміть білі халати і перестаньте брехати, що свобода і демократія для вас щось значать.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти