Захід не розуміє, що фашизація Росії - це надовго

6 березня 2022, 19:15
Незалежно від часу смерті або життя Путіна, Росія повним ходом йде до свого специфічного російського фашизму ХХІ століття.
Росія, z
Росія напала не на Україну, а на весь західний світ - тепер знадобляться роки, щоб перемогти небезпеку путінської Росії / Reuters

У путінській Росії замість легких перемог над Україною і на тлі несподіваних і важких західних санкцій влада намагається підняти величезний пропагандистський тайфун. Скрізь-від вуличної реклами, телевізійних екранів і заставок в російському сегменті Інтернету, від одягу до танків, машин і туалетів – скрізь з'являється одна латинська буква "зет". Замість німецької свастики путінська Росія, як віспа, покривається латинською літерою Z, що вже офіційно читається відразу двічі як "Вперед, на війну із Заходом" і "за перемогу над Україною". Так, непомітно для лютих патріотів Росії почалася "латинізація" російського букваря і заодно швидке освоєння фашистської ідеології і практики.

Тепер, незалежно від часу смерті або життя Путіна, Росія повним ходом йде до свого специфічного російського фашизму ХХІ століття. При цьому, як завжди трапляється в російській історії, вона швидко і несподівано для себе і всього світу провалилася в темне вузьке майбутнє російського фашизму, якому немає місця в ХХІ столітті.

Навіть Китай і Іран не дозволяють собі стрімкої фашизації свого суспільства, а зупинилися на політичному або релігійному авторитаризмі.

відео дня

Росія, як завжди у своїй історії, сміливо і безжально експериментує над майбутнім своїх громадян.

За ці 20 років лідер Росії Путін зробив все можливе для формування російського фашизму - імперського націонал-соціалізму ХХІ століття, в якому багато спільного від "сталінського соціалізму" ХХ століття з його репресіями, поліцейщиною, мілітаризмом, антизахідництвом, злиднями і пропагандою.

Тепер Путін може піти і поступитися місцем новому, здоровому, молодому, чисто фашистському лідеру у військовій формі. Таким чином, Путін своїми ж руками наблизив свою смерть і коротку старість.

читайте такожРосія-курка з відрубаною головою, або як російські Zомбі душать росіян-супротивників війниА світова спільнота, тільки розгойдується і намагається зрозуміти, що ж такого сталося в путінській Росії, яка буквально за тиждень спалила всі мости із Заходом і примудрилася обвалити світовий порядок. Світова спільнота ще не до кінця усвідомила, що путінська Росія не просто віроломно напала на Україну. Вона напала на весь західний світ, і тепер будуть потрібні роки для того, щоб зменшити, заморозити і перемогти смертельну небезпеку, що виходить від путінської Росії.

Захід не розуміє, що фашизація Росії – це надовго.

Лицемірно шкодуючи і захоплюючись мужністю українців, які обливаючись кров'ю і терплячи величезні позбавлення, борються з російською агресією, Захід не поспішає на допомогу, вважаючи за краще почекати і зрозуміти, хто переможе в цій війні. А далі вони, як завжди, знають, що робити з переможцем або переможеним…

Але, чим довше західні політики будуть тягнути з наданням масованої військово-політичної допомоги Україні, тим довше і важче заходу доведеться боротися з Росією в майбутньому. Путін не зупиниться - він мріє зруйнувати ситий демократичний захід, і тільки Україна заважає йому досягти цих цілей.

Україна, Наша справа права, перемога буде за нами.

Віктор Небоженко, політолог і соціолог, директор соціологічної служби "Український барометр"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти