Захід вже зрозумів, що має справу просто з шизофреніком

20 лютого 2022, 19:25
Божевільний старий не тільки говорить словами Суркова, але, схоже, виконує його божевільні плани.
Володимир Путін
Володимир Путін говорить словами Суркова / Фото Reuters

Виступи Путіна все більше тхнуть гниллю і якось навіть дивно, що лідер величезної країни насправді виявився старим некрофілом. Ну ось це ось "подобається, не подобається - терпи моя красуне".

Смакування слова "геноцид", абсолютно вульгарна і бездарна назва операції із захоплення України – "Астролябія Будди". Довго намагався згадати, в кому з російської еліти я спостерігав таке дивне поєднання абсолютної бездарності, графоманії і даху, що зовсім з'їхав на збоченнях.

Потім згадав. Ну, звичайно ж, Владислав Юрійович Сурков. Він же Асланбек Андарбекович Дудаєв. Напівчеченець, який зрадив заради кар'єри прізвище та ім'я навіть свого батька. Рекламник Ходорковського, який так і не отримав вищої освіти. Зрадник, який здав того ж свого благодійника Ходорковського, а потім раптом – ідеолог сучасного російського фашизму, всіх цих "Наші" і всієї іншої російської густопсовості.

відео дня

"Письменник", який написав збоченський роман "Околоноля", де якісь кавказці створюють кіностудію, в якій ґвалтують і вбивають людей... хворий бездарний покидьок, що став ідеологом настільки ж хворої і сірої російської більшості.

У кому ще міг знайти споріднену душу настільки ж хворий Путін? І тепер божевільний старий не тільки говорить словами Суркова, але, схоже, виконує його божевільні плани. Намагається "розширитися", бо, мовляв, інакше Росія не може існувати.

Тепер божевільний старий шле НАТО і США ідіотські вимоги "повернутися до кордонів 1997 року". Це як? Вигнати Прибалтику і Польщу з НАТО? Всі думають, що це така хитра торгівля з підвищенням ставок. Але, схоже, це просто спільне божевілля двох збоченців.

читайте такожПутіну потрібна нейтральна Україна, тому що її легше буде захопитиІ, здається, колективний Захід це вже зрозумів. Зрозумів, що має справу просто з шизофреніком з небезпечною "бритвою в руці". Але ось яким саме галоперидолом захід рятуватиме світ від цього божевільного? Чи тільки санкціями? Чи не припас вже табакерку, наприклад, той же Сергій Кужугетович? Суто заради власного порятунку? Або ще хтось з путінського оточення, хто ще не настільки заражений некрофілією і не хоче "відразу в рай"?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти