Запізніле зізнання: чому Меркель різко заговорила про злочини Путіна

3 червня 2022, 09:18
Фрау Меркель грунтовно встромила шию Німеччини в кремлівську енергетичну петлю друга Вальдемара, і ледь не вибила табуретку з-під ніг своєї країни.
Меркель
Ангела Меркель через три місяці війни в Україні вперше публічно засудила дії РФ / УНІАН

Меркель виринула з небуття через три місяці фашистського розгулу її найближчого старого друга Вальдемара пітерського. Виринула Анжела в публічний простір не з порожньою головою і ротом, а гнівно і жорстко засуджуючи агресію бункерного сидільця. Навіть геноцид у Бучі не викликав моментальної реакції фрау Штазі. А тут раптом вибухнула виттям собаки Баскервілів. Але не на болотах, а під теплим сонцем італійського Турину, де фрау проживає на віллі після виходу на заслужений відпочинок.

Звичайно краще пізніше, ніж ніколи. Але пройшло занадто мало часу, щоб міжнародне співтовариство забуло... Як дбайливо екс-канцлер Меркель протягом 16 років няньчила, плекала і вирощувала величезний гнійний нарив карбункула фашизму на тілі планети Земля. Нарив Путіна, путінізму і рашизму. Як мудра жінка і розумний досвідчений політик Меркель не могла не бачити процесів, які відбуваються в Росії, не помічати трансформації друга Вальдемара. Його перетворення на очах в її знаменитого співвітчизника Гітлера. Адже німцям такі люди і процеси знайомі і очевидні більше, ніж іншим націям.

Саміт НАТО в 2008 році в Бухаресті дуже добре запам'ятався Україні. Тоді саме завдяки Меркель і Саркозі - франко-німецькому картелю - Україна не отримала від НАТО ПДЧ. На догоду пасинку Меркель Путіну. Якби Україна стала членом НАТО, то сьогодні на європейському континенті не було б війни... З приводу якої сьогодні так журиться Меркель.

відео дня

У 2022 році німецьке суспільство раптом ясно усвідомило: Меркель всю свою каденцію займалася тим, що конвертувала енергетичну та економічну безпеку Німеччини і країн Євросоюзу - в дешевий російський газ. Треба сказати, що фрау Штазі ґрунтовно встромила шию Німеччини в кремлівську енергетичну петлю друга Вальдемара, і ледь не встигла вибити з-під ніг власної країни табуретку.

За кілька тижнів до закінчення своєї каденції канцлер Меркель буквально видавила з президента Байдена згоду на завершення проекту Північний потік-2. Хоча їй з усіх прасок кричали роками у вухо: ПП-2 - це проект політичного шантажу і в ньому немає ніякого економічного сенсу. Немає наївних, які не знали, що розбирається в економіці Меркель не розуміла цього. Але тим не менше лобіювала ПП-2.

Ну і де сьогодні ПП-2? Фрау Штазі, самі все розповісте, або дочекаємося кримінальних справ, книг і статей, журналістських розслідувань про глибоку корумпованість вас, німецького і Європейського політикуму!? Судячи з відданості Кремлю, фрау Штазі Меркель гебня завербувала ще в комсомольську юність в Дедеронії.

Сьогодні Україна розуміє яке розлучення проводили вісім років Меркель, Олланд і Макрон в Нормандському форматі. Все б нічого, але з 2014 року на Донбасі вбивають українців. У колисці Нормандського формату і Мінська II, Меркель, Макрон і Путін дбайливо формалізували окупацію і анексію українських земель - українського Донбасу. Тим самим показавши фашистові Путіну терпимість Європи до міжнародних злочинів такого роду. І абсолютна відсутність міжнародної кримінальної відповідальності за тяжкі злочини.

читайте такожГаньба Німеччини і Франції: чому Берлін і Париж жалюгідні і перелякані через війну в УкраїніТак, так... За всім цим стоїть фрау Штазі Меркель. Два тижні тому (після Бучі, Маріуполя і т.д.) Меркель ще заявляла "я ні про що не шкодую". Дійсно, відійти безкарно від таких справ з непосильною ношею "лаве" в лапах... Про що ж Меркель шкодувати? Все, про що їй солодко мріялося в давній Комсомольській юності, здійснилося.

Що ж сталося за такий короткий час, фрау Анжела? Що сьогодні змусило Вас обрушитися з нищівною критикою на свого друга, фашиста Вальдемара?! Правда, за цей час німецьке суспільство (і не тільки воно) стало проявляти підвищений інтерес до діяльності екс-канцлера Меркель і ряду німецьких політиків, понад пристойність зрощених з путінським Кремлем. Навіть зниклі екс-канцлер Шредер і гебняний агент Варнік змушені були терміново тікати з Газпрому, відмовляючись від десятків мільйонів євро.

Просто просунуте в політиці німецьке суспільство почало ставити і озвучувати неприємні питання на кшталт "чому Німеччина так залежить від Росії в енергетиці?"; "чому уряд Німеччини не виконує свої міжнародні зобов'язання з озброєння України?"; "як так вийшло, що війна в Європі і небезпечний агресор розперезався на континенті, а в Німеччині від Бундесверу залишилася одна назва і в державі, по суті, немає сучасної армії, на відміну від інших членів НАТО?". Питання у німців для політики гарячі, як печена картопля. При цьому суспільство знає, що Меркель керувала Німеччиною останні 16 років. А до неї - публічний еталон корупції, канцлер Шредер, що прописався у Путіна під робочим столом.

Симулювати недоумство у Меркель не вийде. Усі знають про її мудрість і високий інтелект. Доведеться Анжелі якось інакше пояснювати німцям і Євросоюзу свій нездоровий потяг до друга Вальдемара, і щедрі дари йому енергетичного сектора національної безпеки Німеччини.

читайте такожБрудна гра Німеччини та Франції щодо України: як німці та французи стали обслугою ПутінаОсь і довелося фрау штазі Меркель - під вантажем неприємного бекграунду відносин з кремлівським бункерним сидельцем - трощити публічно друга Вальдемара, спустивши на нього всіх злих собак свого праведного гніву. Спустивши їх на президента бункера, який її публічно підставив і виставив непрямою співучасницею військових злочинів. Шістнадцять років Німеччина - при канцлері Меркель-щедро фінансувала становлення і мілітаризацію фашистського путінського режиму. А сьогодні фрау Меркель раптом " глибоко занепокоїлася війною на європейському континенті та її наслідками для людства". Втім, глибока стурбованість для таких лицемірів, як Меркель, звичайний стан.

Пізно. Пізно, фрау, посипати голову попелом від згорілої репутації, і пити Боржомі, коли нирки відвалилися!

До речі, хороший повчальний приклад заходу путінфірштейнерів для Макрона, Шольца і не тільки. Від терориста і військового злочинця Путіна, панове, вам краще шарахатися швидше і подалі, як від чумного барака!

Юрій Радухін, публіцист, політичний експерт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти