Заборона на в'їзд для росіян в західні країни повинна бути тотальною

9 серпня 2022, 19:15
20 лютого 2014 року Москва розв'язала проти колективного Заходу четверту Світову гібридну війну.
Путін, війна, росіяни
Більшість росіян на генетичному рівні відчувають люту ненависть до Заходу / Колаж фото Reuters

Пропозиція президента України Володимира Зеленського про необхідність введення заборони для громадян РФ на відвідування країн колективного Заходу, є давно перезрілою.

Росія - історичний, екзистенціальний ворог країн західної цивілізації і одночасно є найголовнішою загрозою для всього людства. Немає в світі більшого зла, більшої загрози людству, ніж РФ.

20 лютого 2014 року, Москва розв'язала проти колективного заходу четверту Світову гібридну війну в якості акту геополітичного ревізіонізму за поразку СРСР у третій світовій холодній війні.

відео дня

У міжнародно-визнаних кордонах Росії і на тимчасово захоплених їй територіях в сукупності, за попередніми оцінками, проживають близько трьох мільйонів російських військових, державних та інших особливо небезпечних злочинців, що становлять особливу небезпеку для країн колективного заходу. Мова йде про росіян, які брали участь в плануванні, розв'язуванні, веденні і підтримки агресивних воїн, в злочинах проти людяності, і пр.всі вони становлять особливу небезпеку для всіх інших нормальних людей.

Крім того, більшість росіян на генетичному рівні відчувають люту ненависть до народів і до країн колективного Заходу.

Так звана московська політична еліта і "креативний" російський середній клас переважно силовиків, звикли як паразити існувати за наступною схемою: за рахунок Заходу користуватися благами Заходу, зневажати за це Захід і воювати проти Заходу. Тому від люто фашистської, терористичної роzzії необхідно відгородитися"ровом з крокодилами".

У статті 42 Статуту ООН проти країни-агресора передбачена санкція у формі блокади. Здавалося б, назва санкції обмежена всього лише одним словом - "блокада", але як багато різних заборон в нього входить, про що свідчить практика Радбезу ООН.

Зокрема, заборона на переміщення громадян через кордони, що потрапила під санкції країни-агресора, також входить в блокаду.

Більш того, самому Європейському Союзу вже давно необхідно відмовитися від покупок у країни-агресора вуглеводнів.

В даний час, купуючи у агресора нафту, газ і вугілля, майже за 1 мільярд доларів в день, окремі країни Європейського Союзу зокрема Франція і Німеччина, є головними спонсорами міжнародного державного тероризму агресора і 4-ї світової гібридної війни, в тому числі, що ведеться проти них.

Тотальна заборона для всіх росіян на в'їзд до країн колективного Заходу повинна діяти як мінімум до набрання чинності обвинувального вироку Міжнародного кримінального суду щодо Путіна, його ОЗУ і російсько-фашистських загарбників за фактами планування, розв'язання і ведення агресивних воєн, а разом з ним і до денукліаризації, дефашизації, деімперілізації, декомунізації і депутінізації всього постросійського простору.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти