"Заборони бити по НПЗ" з боку Вашингтона: Україна на правильному шляху

23 березня 2024, 19:10
Якщо зростуть ціни на бензин в США, то це проблеми США, а не наші.
'Заборони бити по НПЗ' з боку Вашингтона: Україна на правильному шляху
Путін та удар по НПЗ / Коллаж: Главред, фото: скріншот YouTube, соцмережі

З приводу "заборон бити по НПЗ" з боку Вашингтона.

Дуже гарна ознака того, що Україна на правильному шляху. Русофіли в оточенні Байдена ( скоріш за все Селіван-Боьрнс) намагаються врятувати Росію все ще сподіваючись, що Росія може стати союзником у боротьбі проти Китаю. Що нас категорично не влаштовує. В статті Файнешнл Таймз більше йдеться про порти Новоросійська. Значить треба добивати. Зірветься наступ росіян та підкосить їх бюджет надовго.

Якщо зростуть ціни на бензин в США, то це проблеми США, а не наші. У них є стратегічний резерв, Венесуела, свої виробники, які спокійно можуть закрити дефіцит.

відео дня

Якщо Байден програє вибори через високі ціни, ну значить так воно повинно бути. Якщо Байден не може організувати потрібне для нас голосування у Конгресі та вставляє палиці у колеса нашій перемозі та не може приборкати руфосілів у своєму оточенні, то значить Україні такий президент США не підходить.

У Трампа таких проблем не буде. Він швидко наростить видобуток власної нафти, таким чином добиваючи базу под російською економікою.

Взагалі, це мені нагадує історії з Ізраїлем. Напередоні Шестиденної війни у 67 році США теж попереджали Ізраіль, що не треба цього робити. А потрібно спокійно чекати на атаку. Ізраіль не послухався. Роздовбав армії ворогів, потопив при цьому корабель США. Загинули 40-50 американців. Після чого американці почали продавати зброю Ізраілю. Бо світ любить "мисливців", а не жертв.

Інша історія була у 1982 році, коли Ізраіль роздовбав ядерний реактор в Іраку. Вереск стояв до небес, бо Ізраіль використав американські F-16. Франція теж була у люті, бо реактор був французький. Нічого пережили. Тоді прем'єр Ізраілю Менахім Бегін філософьски сказав, що "краще протести без реактора, ніж реактор без протестів". Після того, як Ірак почав бомбардувати Ізраіль під час "Бурі у пустелі", в Іраїлі в чергове переконалися, що менше слухати треба різних порад. По ракети могли бути вже з ядерними зарядами.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти