Заспокойтеся, Ердоган розуміє, що Росія програє

6 серпня 2022, 19:00
На відміну від багатьох наших союзників, Ердоган вступив у війну на боці України задовго до її початку.
Заспокойтеся, Ердоган розуміє, що Росія програє
Ердоган розуміє, що Росія програє / Фото Reuters

З приводу чергової "зради" від Туреччини після перемовин з Росією.

По перше. Всі повинні пам'ятати, що Ердоган - президент Туреччини, а не Україні. Тому він прагматично захищає інтереси своєї країни. Тому він витискає із ситуації максимум, що можливо. Як і інші країни, які зараз вибивають Росію з ринку нафти, газу, озброєнь. У тому числі західні. Вчитися у всіх треба як слід захищати свої інтереси.

По друге. На відміну від багатьох наших союзників, Ердоган вступив у війну на боці України задовго до її початку. Постачання Байрактарів почалось задовго по початку війни і не припиняється. Навіть декілька штук подарували просто так. Більш того, ЖОДЕН з наших союзників так і не надав Україні ударні беспілотники.

відео дня

Ердоган закрив Босфор для військових кораблів, чим обмежив прихід ще більше носіїв "Калібрів" тощо.

Нагадайте мені, що у цей час робили інші, особливо з країн ЄС? Та нічого. Продавали нас оптом та взроздріб Путіну.

По третє. В обмін на теоретичну підтримку Ердоган вичавить з Росії все, що йому потрібно:

- Карабах (вже вибиває)

- Сирію

- Кредити на будівництво АЄС

- І багато чого іншого

Бо Росія знаходиться в безвиході. До речі, щодо обіцянки "купувати газ за рублі" - це теж бабка надвоє казала. Щось у мене є підозри, що він розуміє різницю між доларом, євро та фантиками, якими є рубль. Скоріш за все, буде як і з іншими постачальниками в ЄС - вони платять, як завжди, в євро, як і раніше. Взагалі, не здивуюсь, якщо він змусить росіян за турецькі ліри ім газ продавати.

Що взамін? Скоріш за все ми почуємо від Ердогана, що раніше чули від Макрона. Типу давайте не принижувати Путіна тощо. Буде слухати Україна? Ні. Що потім зробить Ердоган? Прийде до Путіна та скаже "Вибач, братан. Не вийшло. Але я готовий до нових твоїх поступок, щоб подвожити абонемент на те, щоб я знов Україну поумовляв". Туреччина - це Візантія. Крутіша за Росію.

Тому заспокойтеся. Реально, нічого не поміняється. Ердоган - абсолютно реалістична людина, яка розуміє, що Росія програє. А у нього свої плани на свій "тюрський мир". І у Середній Азії. І навіть у Якутії. І у цій благородній справі йому Україна цікавіша. Поки український народ буде мститися та руйнувати Росію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти