Затягування війни на тиждень стане смертю режиму Путіна

25 лютого 2022, 13:03оновлено 25 лютого 2022, 22:33
Для України головне – не дозволити Путіну зробити свою диявольську справу.
Путін дуже розраховував на бліцкриг, але сили оборони зламали його плани
Путін пішов ва-банк / УНІАН

Момент істини наступає.

Напевно, нинішній і найближчі день-два стануть ключовими у війні – це битва за Київ. Вороже кільце навколо Києва майже сформоване, сторони, не перериваючи динамічних боїв, готуються до головного бою: українці – захищати столицю, а російські війська – атакувати.

Можливе заходження противника в навколишні населені пункти з Ворзеля. Він також намагається прорватися танковими колонами з боку Іванкова та Чернігова.читайте такожПерейдений Рубікон Путіна: чому з ракетних ударів по Україні може початися третя світова

відео дня

Вранці 25 лютого з’явилися й суто київські події – окремі епізоди міських боїв.

Головне в усьому перебігу подій те, що Україна ані на мить не втратила свого обличчя, продемонструвавши лише рішучу готовність вистояти та перемогти.

Наразі можливості сил оборони України вистояти та таким чином зафіксувати свою перемогу надзвичайно високі – перемога України полягає в тому, щоб не дозволити Путіну зробити свою диявольську справу. Саме стійкість протягом кількох діб здатна призвести до краху злочинного режиму Путіна. І до того ж, може, й Захід не промовчить…

читайте такожБліцкриг Путіну не вдався, але радіти поки нічому

Чому саме перші три дні війни є вирішальними? Тому що Путін пішов ва-банк, усвідомлюючи, що затягування війни на тиждень фактично стає програшом та смертю його режиму. Хазяїн Кремля не несподівано назвав цю війну військовою операцією – дуже розраховував на бліцкриг. Але сили оборони зламали плани Путіна.

Валентин Бадрак, директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння, військовий експерт, письменник

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти