Залежність України від західної допомоги не залишає шансів мародерам

2 вересня 2022, 08:16
Чому НАБУ розкрило величезні масштаби крадіжки гуманітарки в Запорізькій області.
Прапор України, США
США вимагатимуть заміни цілих блоків держави / колаж ua.depositphotos.com

Все дуже просто. НАБУ працює з американцями. Американці дають все більші обсяги допомоги за рахунок своїх платників податків. Індіанці думають, що вони і далі будуть безкарно грабувати не тільки своїх, а й американських платників податків. Але вони забувають, що все має свою ціну.

Тому НАБУ буде розкривати дедалі більше фактів крадіжки, а це буде давати аргументи Білому дому міняти конкретні блоки уряду. Якщо злодійкуваті українські силовики не можуть припиняти діяльність мародерів, то на їхнє місце прийдуть силовики, які будуть курируватися Білим домом безпосередньо. Ну а як ви хотіли? Ви хотіли Південну Корею в Україні? Але так, щоб мати десятки мільярдів доларів і нічого не змінювати? Так не буде. Виродків будуть системно міняти, тому що не можна перемогти у війні, де потрібні величезні ресурси за рахунок постійного їх розкрадання і нераціонального використання. США потрібна історія успіху в Україні, тому що ця історія буде безпосередньо визначати, яка архітектура безпеки буде в регіоні після війни.

відео дня

Тому США вимагатимуть заміни цілих блоків прогнилої держави. А ці блоки безпосередньо пов'язані з цілими кланами, які цю державу грабували десятиліттями. Залежність України від західної допомоги не залишає шансів мародерам. Їх будуть вибивати, а після війни їх будуть добивати люди, які повернулися з фронту. Тому що Україна платить занадто величезну ціну, щоб потім все залишилося, як до 24 лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти