Завтра Пригожин увійде в Москву

24 червня 2023, 17:08
Війська Пригожина рухаються до Москви з середньою швидкістю автотранспорту, не зустрічаючи опору.
Пригожин
Завтра Пригожин увійде до Москви, вважає Зубов/ фото: скріншот з відео

Вже майже впевнено можна сказати, що Пригожин вийде переможцем із сутички з Путіним. Виступ Путіна сьогодні вранці звучав рішуче, але за ним нічого не послідувало. Пригожин вже в Єльці.

Це означає, що його війська рухаються до Москви з середньою швидкістю автотранспорту, не зустрічаючи опору. Путін виявився нікому не потрібен більше за власне життя. Ходорковський в ефірі "Дождя" вже закликає підтримувати Пригожина. А він вміє нюхати повітря.

Швидше за все, завтра Пригожин увійде в Москву. Йому ніде ніхто не чинить опору. Могло бути інакше, але є те, що є. Якщо вірні факти, що Путін і Мішустін вже полетіли в напрямку Петербурга, то це тільки підкріплює висновок про безславний кінець 23 річної путінської тиранії. Фронт в Україні напевно тепер завалиться.

відео дня

Ніхто не захоче з росіян вмирати і там. Почалися повстання в кримінальних таборах і в'язницях.

Хто такий Андрій Зубов

Андрій Борисович Зубов (нар. 16 січня 1952, Москва) — російський історик, сходознавець, релігієзнавець, політолог, філософ, громадський, церковний і політичний діяч, публіцист. Доктор історичних наук. Заступник голови Партії народної свободи (ПАРНАС) з 17 грудня 2016 року.

З 2014 року по теперішній час читає курси лекцій на різних майданчиках і в інтернеті з історії філософії, історії релігійних ідей, російської історії.

Восени 2022 року прийняв запрошення викладати в Масариковому університеті в місті Брно (Чехія).

17 лютого 2023 року Міністерством юстиції країни-агресора Росії його визнано іноземним агентом, пише Вікіпедія.

Але це лише початок громадянської війни. Люди на кшталт Кадирова тепер почнуть боротьбу не за Путіна, а за себе. За життя і за владу. Як в Китаї в 1930-і десь може з'явитися і лже-Путін. Росія входить в смуту. "Борис Годунов" стає найактуальнішою реальністю.

Якщо в 1917-22 рр.байдужість більшості громадян Росії до авантюри більшовиків виявилася страшним злочином, то тепер це природна реакція на чужу владу. Ось, панове і тріумф соціології - Путіна не підтримав в Росії ніхто.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти