Заява Путіна ставить світ на поріг ядерної війни

12 травня 2024, 06:12
11596
У Путіна залишилося дві карти в руках: тактична і стратегічна ядерна зброя.
Путін
Путін погрожує ядерною зброєю / Скриншот

Сама заява Путіна про те, що Росія готова застосувати тактичну ядерну зброю, за великим рахунком, ставить світ на поріг ядерної війни.

Поясню - чому. Путін прекрасно розуміє, що Росію "випилюють" із майбутнього цивілізованого світу. Вона зараз може як завгодно "мочити" Харків, як завгодно закидати Суми КАБами. Адже брати міста їй нічим. Зараз РФ зібрала на кордоні з Україною 50 тисяч організмів, але навіть якщо Росія збере 500 тисяч, вони не візьмуть Харків, тому що це неможливо. Для цього потрібно 1,5-2 мільйони, але Путін зараз їх ніде не набере. Тобто Харків він може взяти тільки у вигляді якоїсь руїнізованої території, зрівнявши місто з землею. Але хіба це взяття? Утім, "русский мир" захоплює саме території. Рашисти самі визнають, що беруть не міста, а території, а потім самі вирішують, чи захочуть вони там щось відбудовувати.

відео дня

Росію "випилюють" зі світового політичного простору. Дорослі дядьки, які грають у великі політичні ігри, вирішили вибити з-за столу росіян. Тому що ця плішива кримінальна мавпа дістала всіх. Недарма спочатку Шольц приїхав до товариша Сі, потім приїхав Блінкен і зробив останнє американське попередження, тепер Сі Цзіньпін сам поїхав до Франції, Угорщини та Сербії. А в Сербії Сі Цзіньпін підписав із Вучичем (а це колишній васал Путіна, людина, яка з ним у ясна цілувалася і яка завжди відвідувала парад на 9 травня, а цього разу не поїхала до Москви) угоду про будівництво єдиного майбутнього. На Заході це правильно зрозуміли: як спробу Пекіна вбити клин між Сербією та її західним вибором. Однак ми можемо зазначити, що про Росію тут і мови немає. Це дуже важливий дзвінок для Путіна. Так, він, звісно, може залізти на стіл, за яким сидять великі дядьки зі світовими грошима і світовими політичними амбіціями, і на нього демонстративно напаскудити, але тоді від плішивця і мокрого місця не залишиться.

У Путіна залишилося дві карти в руках: тактична і стратегічна ядерна зброя. Усе, більше ніяких карт у рукаві в нього немає. Цими двома картами він постійно розмахує.

9 травня на Красній площі Путін сказав, що Росія постарається не допустити глобального зіткнення. Я завжди трактую все, що говорить Путін, з точністю до навпаки і ще жодного разу не помилився. Це означає, що сценарій глобального зіткнення лежить на столі у Путіна, і він прикидає, в якому напрямку його розвинути.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я - Саша Сотник) - письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 року підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав із засудженням російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Олександр Сотник, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти