Чекаємо на новий удар з боку Білорусі

28 вересня 2022, 06:22
Дехто, бачить Бог, поспішив з поверненням до Києва та області. Нічого ще не закінчилося. На жаль, але так виглядає правда.
Путін, Лукашенко
Путін і Лукашенко зустрічалися не просто так, вважає Сазонов / Reuters

Ну, що, шановне панство? Чекаємо на новий захід з боку Білорусі.

Просте рівняння з трьох складових. Перше - пройшли переговори Путіна з Лукашенком. Багато гучних слів, але нічого сенсаційного вголос не говорили. Отже, не хочуть афішувати. Але я не вірю, що вони зустрічалися просто, бо скучили. Отже, була причина.

Друге - після зустрічі в Білорусі почалися серйозні процеси на залізниці. Масштабні ремонти розвантажувальних платформ, під'їздів до них, підготовка маневрових локомотивів і розробка нового графіка руху для організації коридорів для військових складів.

відео дня

Третє - тотальна мобілізація в Росії. Не часткова - гребуть кого зловлять. Армія РБ чи то не хоче воювати, чи то без шансів на успіх.

Висновок очевидний. Натовп мобілізованих посилять технікою, яка є, і відправлять в РБ. На перший погляд ударних напрямків буде два.

Перший - на Волинь з перспективою перерізати основні комунікації, за якими йде військова допомога із Заходу.

Другий, природно, удар по Києву. Взяти який не просто ідея-фікс Путіна, а й єдиний варіант примусу української влади до переговорів на умовах Росії. В принципі, в РБ вже є резерв бронетехніки, вертольотів і самохідних вогнеметів. Почнуть, природно, з масованого ракетного удару по місцях дислокації ЗСУ і транспортних вузлів.

Усе досить очевидно і простежується легко. Ну, попереджений, отже, озброєний. ЗСУ в курсі цих рухів і у Генштабу, напевно, є козирі в рукаві. Зустрінемо, як годиться.

Але дехто, бачить Бог, поспішив з поверненням до Києва та області. Нічого ще не закінчилося. На жаль, але так виглядає правда. З іншого боку, в житті Герасима теж можливі сюрпризи. Шукав Му-му, а зустрів собаку Баскервілів…

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти