Зло ніколи не зникає

8 грудня 2023, 08:10
Війна в Україні, продовження протистояння в Ізраїлі і далі за списком - момент істини для всього людства.
Зло ніколи не зникає
Війна в Україні / Колаж: Главред, фото: 43 окрема механізована бригада, 66 окрема механізована бригада

Зло ніколи не зникає. Воно може на час опинитися похованим під уламками Берлінської стіни, але як тільки ми втрачаємо пильність, воно знову вилазить назовні. І той факт, що після закінчення холодної війни і тотального тріумфу свободи багато громадян на Заході не усвідомлюють, що демократія – це єдиний спосіб прогресу, дивляться на Китай, знаходять симпатії до ХАМАС і бен Ладена, те, що Путін має підтримку у вільному світі, говорить про те, що ми втратили орієнтир.

Війна в Україні, продовження протистояння в Ізраїлі і далі за списком - момент істини для всього людства.

Перемога України є необхідною умовою для початку змін. Перемога України - це більше, ніж відновлення територіальної цілісності, більше, ніж історична справедливість. Це насправді історичний шанс для всього вільного світу нарешті зрозуміти, що компромісу з вампірами і вбивцями бути не може.

відео дня

На Заході часто міркують про те, як "самовіддано" вони допомагають фінансами і зброєю. Але Україна сьогодні платить кров'ю, людськими життями. І це неоплатний борг всього людства перед Україною, яка стримує сили зла, затуляючи світ від фашизму. Безприкладний героїзм українців і рішучість не підкоритися злу - найпотужніший енергетичний імпульс, який наповнює вільний світ сьогодні.

Зараз на фронті все складається не так, як хотілося б, і тим не менш героїчна боротьба триває. У підручниках історії буде написано: зміни на Заході, після 30 років ганьби і відступів, трапилися тому, що Україна вистояла і - ми всі в це віримо - перемогла.

Хто такий Гаррі Каспаров

Гаррі Кімович Каспаров (нар. 13 квітня 1963, Баку, Азербайджанська РСР) – радянський та російський шахіст азербайджанського походження, тринадцятий чемпіон світу з шахів, шаховий літератор і політик. Каспаров є восьмиразовим переможцем Всесвітніх Шахових олімпіад. Окрім того, він є володарем одинадцяти шахових "Оскарів" (призів найкращому шахісту року). Деякі експерти вважають Каспарова найкращим шахістом усіх часів.

Гаррі Каспаров – активний противник путінського режиму та війни в Україні. На даний момент є політичним втікачем та переховується в Хорватії, громадянином якої є з 2014-го року, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти